Гласот отиде за Нуми и нејзините сочни крилца Ама на друго прво место ми е и Дориндето со брито, горгонзолата, пршутот
Ќе гласав за Ели, ама многу ресторанско-перфектни ми делуваат зденкиве, па и фурнаринките Затоа гласот го дадов за @LivingGlam како љубител на кашкавали
^баш ми е мило што изгледаат така ќе го израдувам маж ми пошто он е мајстор за нив Инаку ги правиме со готово тесто за пици, премачкани со жолчка и оригано, сусам што сакаш.
Браво за целата даска Во темата за рецепти од фемина инстаграм ако може да го пишеш трикот за зденкиве? Јас многу ги сакам ама никогаш не ми излегуваат вака перфектни А фурнаринките
Анкетааа Малку даски... Сите се убави, ма преубави Гласано за @LivingGlam Се надевам следната готвачка „задача“ ке донесе повеќе рецепти... Годинава готвачки не ни тргна ... Сите анкети беа „сиромашни“
Мислам дека тоа е резултат на празниците, сите се на некаде. Плус се прејадени и на никој не му се готви. Исто како во летниот период.
Za Eli, oti bev gladna koga glasav. Okoto mi vide i stomakot mi posaka mnogu. Na daskata ima tokmu, mnogu. Inaku, glasot mozese komotno da otide za bilo koja od daskite. Da bese Bubale, mozda nea ke ja glasav, oti lisnati mi se jadea. Brojce, primamlivo izgleda, bi probala, iako ne jadam krilca. Ne znam oti. Riba koga projadov... )
Јас за Даничап, поради тоа кашкавалчето што сакам да го пробам. Бидејќи нема многу избор, што викате да го затвориме гласањево порано и да имаме повеќе време за наредната тема? До кога треба да трае гласањето? Се издував, заборавив...
Јас не користам даска за сецкање. Без неа ми е полесно Изгледа рацете ми се многу вешти и брзи А и не ми е нешто модерна даската Ајде нова тема дајте ајмоо. Ми се гледа нови сликички
Е добро бе Винтер, на што сецкаш? @RainBow, кога ќе видиш, ако може прогласи победник и да продолжиме.
На сецкото се сецкам што треба ситно да биде исецкано. Друго во рака. Ако не ми се оклучува сецко. Даска једино за зелка користам и ако правам селско па месо да исечкам поситно. Не е ништо комплицирано Немој да кажеш еден морков ако е на даска го сецкаш.
А личи ли на даски на кои сецкаме да сервираме храна?плус ако е и некоја на која многу се работело . Се знае кои се за сервирање а кои за друго. Еве јас на пример имам пластична даска за сецкање и сеа на неа ли да сервирам храна ? Нема ич убаво да изгледа.
Епа ете, имаш. Не ти фалело даска. Инаку да, и еден морков да е на даска го сецкам, сецко немам. Во рака не ми паѓа на памет. @Anababe личи, само краевите ќе се гледаа. И јас пластична користам. Ама и таа е даска де, и на неа можеше да сервираш. Шала на страна, и на послужавник да сервиравте никој немаше да ви замери. Дискриминирани поради даска.