И јас не ја гледам, ни прееска ни сега, ама и кога се враќам назад на нејзин пост ни кај неа не ја гледам.
Браво @LivingGlam за изборот на темата Нема неубаво лепче Сите ми се убави Затоа овојпат нема да гласам
Да, ги нема сликите на Doozy, јас прееска мислев мобилниот не ги отвара ама гледам сега и од десктоп компјутерот ги нема. @Babushka , лепчево за со сиренце душа дало
И јас ја гледам сликата од @Doozy Патем за тебе гласано девојче, заради твоево лепче тргнав да ја разлистам темата хроно исхрана Енд бикоз ју ар фани
@Babushka Бабушка, ду ју кеар то џојн ФМЌ? Одма ќе ти дадеме членство пошто веќе ги исполни битните услови, гласаше за наш човек Веарес, Штабот ќе го продискутира однесувањето на @IronLady, ју треитор
@Doozy сис Не ставај следен пат линк од ФБ ... Стави ги на imgur.com Сакав за Ели да гласам..ама мн препечено ми се виде Па за Doozy сепак си гласав иако не и ги гледам сликите.. Што ти се вика другарка
Гласано за @Doozy , подршка за хроното. А и ист е рецептот како и за мојот леб. А на @LivingGlam како би го јадела со ајвер и сиренце.
Јејјјјјјјј, второ место! Сите на хроно ќе ве навлечам! Па и во доверба гласале, се изнасмеав. Не сте тачни! Благодарам и ве чекам на хроно-појадоче. Ме нема едно попладне и ете, сликите ги нема. Ги немам објавувано на Фејсбук, си ги самопратив на месенџерот, специјално за тука се. РАДИ вас губам публика на Инстаграм и остали социјални мрежи. Се шалам, ги отрув таму со моите готвачки слики. Ич немам навика да ставам слики на форумов, следеќи пат ќе одам преку некоја платформа. И јесте, ќе има следеЌи пат биказ дис из фааааааааан! Едит - мојот глас отиде кај @Dgirlll ради коричката.
@Doozy подобро прикачувај ги на некој сајт, зашто вака се губат, јас ниту една твоја фотка не можам да видам на форумов Ниту во Фемина инстаграм, ниту во Вашето козметичко катче и некои други теми кај што имаш прикачено. Секогаш ми го дава истото: URL signature expired. Во темава прво можев да ги видам двете слики, сега веќе едната ја нема Он топик: Супер лепчиња неделава, јас како „лебарка” сите ги бендисав
Дузлесто, зошто не си прикачуваш директно? Што знам, она прикачување на друг сајт па линкување, ко повеќе работа ми изгледа. Инаку, сега се гледаат двете слики.
Биказ треба да се самохакнам на Фемина, па да се самологирам на телефонот. А и кога ве читам на јавни места изгледам како да сталкам, а не како Дузи. #светскамрзаидругипроблеми Ај од следеќи пут, ќе си знам и ќе почнам да спамирам со слики. По сите теми.
@AnaKarenina јас и твоите не ги гледам. Еве последната од фото натпреварот ја видов од телефонот, а на компјутерот на работа не ми ги покажува. Исто и на @Doozy сликите овде. Најверојатно затоа што на работа имаме забрана на некои сајтови. А другите ми ги дава. Исто и на @Someonespecial во фото натпреварот не ми ја покажува. Spoiler
@Mayyya тоа е затоа што ти се блокирани одредени сајтови на тој компјутер, јас на Дузи не можам ни од приватниот компјутер, ни од телефон да ги гледам. Изгледа прво ги покажува, после се губат.
@LivingGlam Овој пат за нејзиното лепче. Веке неколку теми се двоумам помеѓу нејзин рецепт и некој друг,тоа беше пресудно. Иначе навистина сите се добри.