Ако не сака да и биде откриен идентитетот тогаш ризично е и јадење да се остави. Може некој да ја препозне чинијта или приборот... Јадел некој кај Милка на гости, а Милка има сестра, епа золвата на другарката имаше такви чинии.. Значи Сунчица е нивна крв... Толква ни е земјата и нема смисла... Самер, не ги слушај!!
@JollyGirl Абе ја по аватарот се плашам некој да не ме познае, они ми викаат слика од порцеланот на баба да ставам слика, абе ајде Не ги слушам, ма ич 7 години искуство имам
аууу Дастииии Реков ќе ставам, направив пастицио, грчко..наше И заборавив За @Val-Dim гласав По мој ќејф е
Јас сакам да ставиш аватар и тоа кога ќе се случи ќе честам цел форум. Толку слатка девојка паметна мудра а без аватар некако не иде ич тмурно е
Пак мала анкета... А, темата беше прекрасна Мислев дека ке собереме рецепти од сите страни на топкава... Мила Сунчица, јас за декорација немам време Што и да зготвам, одма по вадењето од рерна пола е изедено... Мажи Гласање... Се ми се допадна Полжавчињата на @Dgirlll одат во папка „направи“ Обожавам цимет Палачинките на @LollySky мамат да ги пробам Холандскиот рецепт на @Babushka бара малку време и е интересен Гласано за @toogood
Кинески рецепти гледaв и aј денес aј утре, ништo не излезе. А и рaјс кукер немaв зa oризoт, тaкa дa... Глaсaнo зa @toogood нејзинaтa сликa нaјмнoгу oкo ми фaти. Ај јaс мoже следнaтa темa.
Јас и оваа недела за @Dgirlll Верен фан сум ти! А и со буларите ме врати назад во едно многу убаво време, ги имам и правено и јадено.
Гласав за Dgirll , би ги пробала колачите а и го сакам циметот. Ми се допадна и јадењето на Babushka, ама победи прошлиот пат
Бујрумте сите на и колачи, полн е замрзнувачот (да не се дебелеам само јас па ) @Doozy за тебе и за дома ќе ти пуштам поради лојалноста
@Dgirlll cestita pobeda. Ajde zenicki ideme ponatamu. Barame nova tema. Izvinite vaka, mora da ve podbutnam, spori ste mi