Пред некој ден реков „не се здрава храна само семките од тиква“ Ииии после тоа сте навалиле со рецептите!!! Девојки... Ке кажам само браво за Вашиот труд Се мислев за кого да гласам, еден глас понекогаш е малку... Прекрасниот оброк на @vitamina за мене е победник
Традиционално гласано за @Asterion некако нејзините рецепти се поклопуваат со моите вкусови. За жал јас не успеав да зготвам нешто претставително на оваа тема иако често ручаме здрави оброци. Едноставно периодов гледав само да има нешто спремно, немав време за креативност
Ти и уште еден јунак, не знам кој. Ете што ти се вика добро направено ќофте. Кога сакате ќе частам ќофтенца. Јас се мислев и со оглед на убедливата разлика... @dunika, од некна ти ги мислам печурчињата.
Не сум јас. Јас за лососот гласав. Ама друштвото за мерак, плус Дузи части, сакам, сакам. Дузи може и од лебчето да части.
Значи таен обожавател имам. Може Дарио бил. Море ја и Јуле како ќебапчиња станати сме па може частенка во таа чест. Океј, ајм дан, не одам веќе офтопик. Ајде @vitamina кажи нова тема, нема смисла веќе.
Прво реков гласам за galapce, плескавиците преубаво изгледаат... Скролам витамина -лосос ( го обожавам па и преубаво сервирано) , ама штом ја видов кравче не можам да одолеам на шпагети и си гласав за неа
Имам предлог ако победничката го прифати, бидејќи започнаа постите да почнеме со посни теми за готвење пр. Посен ручек, посен десерт, посно мезе. Или доколку има друга интересна идеја за тема, да се ја оставиме посната тема во недели е што следат.