Мене муабетот ми беше - слика ор ит диднт хепн, а од часови по фраерлук и кабадајство најверојатно имам бегано во средно. Одамна беше, заборавив.
После ќе се жалите Дасти била лоша... епа како мене (прашина) што ме бришат кога чет муабети терам, така и јас..
Barem da imase opcija za promenuvanje na glasot...vaka glasav jas pred da ja ima Jule, ama sega mozda sakav za nea da glasam a nemam moznost :/ Aj neka
@Bridget, ми се чини или сега ја нема таа опција да се види кој за кого гласал? Тужи ги Бриџи, за прошлиот пат. Углед само сакаа да ти нарушат пред гласачкото тело Преубави десерти
Акo пoчнaм дa збoрaм ќе звучи кaкo теoријa нa зaгoвoр a јaс лудaчa, зaтoa ќе си ќутaм и ќе се прaвaм кул Нo ќе сoберaм дoкaзи и еден ден се ќе биде јaснo
Дечки, не се гледа кој за кого гласал затоа што сметам дека така е транспарентно. Исто така мислам дека е многу подобро да не се коментира кој за кого гласал, затоа што се губи натпреварувачкиот дух а и се создаваат многу офтопик мислења. Така сите знаат дека одредени членови не гласаат секогаш за изглед или рецепт, туку поради одреден член итн итн итн..
@Dust претходната анкета jас ja згрешив и jaвни беа гласовите. Да не биде после модераторите вака така, грешиме и си признаваме Не сме безгрешни, но сме истински.....
Фала на сите што гласавте Велигден е , па претпоставувам сите по нешто сте спремиле. Се мислев за Кифлички или Крем салати? Стварно не можам да се одлучам, па ајде хелп малце и од ваша страна
Супер тема, честитки @IronLady! И јас гласав за тебе. @Annath ќе ја чекаме на темава, знаеме дека нејзините кифлички се наубави.
Уште Annath да имаше време да замеси тесто... ама никогаш не вели никогаш ќе видиме, не ветувам, викендов нема да бидам дома, туку покрај езерото. До кога треба да се стави слика?