Македонска традиционална кујна-похувани полнети пиперки со урда ,што велите.Тоа ми се пријаде,ама пуста диета втор ден ми е ќе пукнам ме факаат кризи
Пример можеш полнети пиперки со што било, да не биде само со урда, И види кои теми се поминати и плус ако не ти текнува што да се готви може да се повтори иста тема од првите 20, така мислам пишаја модераторите
Пиперките се џаол и пол, убо ти рекоја. Spoiler: Пример Од мене предлог - само урда/изварка. Урда не е правиот збор, ама да не се расправаме и овде за тоа. Дава доста слобода за експериментирање, и со солени и благи рецепти. Ама нејќам да ти влијаам на изборот на тема. И пиперки да кажеш, тоа ќе си направиме. Ти победуваш, ти си шефот.
Пиперки со урда...не верувам да има 3 различни рецепти. Нешто по захтевно барај И имај во предвид дека е 1Мај, ...па ќе се спрема нешто месно Мада и јас би каснала пиперки мхмхмхх
Ќе се најде - со урда, со урда и буковка, со урда и кисели краставички, со урда и праз, урда и маслинки...
Јас сум човек што и од зборови се стрви Ролатичиња, пиперки со урда, манџи , Lord have mercy, пошто овие жени ич немаат
. Изгласано"Мешана скара" Епа женски имајте во предвид за следна тема.Ражничи увијачи вешалицииии. . .