@crimson Ја чекам Спешалка официјално медал да ми даде Пошто, шок шок Онур Аксл Инаку, пробај го и чекам мислење
Шуќур, глaвниoт критичaр нa темaвa сo свoе делo, oд кaде дa пoчнaм сo кoментaри не знaм. Уште дa се рaзбирaв вo кoктели и ќе пoчнев
Жими сѐ денес планирав да те закачнам во готвачов, дека на темава е редно да се истакнеш  Стално каснам, и Рајти кога го поздравив да го поттикнам за сликата во модни, он веќе ја ставил и пола форум веќе заљубени у него Сега ја отварам темава и го гледам мислењето дека си ме спомнала, вртам на претходната страна да видам што е работата и што да видам Часна пионирска и модераторска реч имаш, што и да видам наредно за тебе гласам
Мојот безалкохолен коктел Рецепт -неколку замрзнати вишни -половина замрзната праска -сок од портокал - пелистерка мохито Се ставаат замрзнатите овошки во сад, и се налеваат со соковите... Важно е соковите да бидат топли,т.е.да не се од фрижидер, со цел овошјата да пуштат малку вкус... Освежително лесно пијалоче
Коктелот е со цеден лимон и портокал, ананас, банана и кокос. Декорирано со трошки кокос. За целовкупниот шмек имам ставено 3 капки џек даниелс и малку малибу. Бонус фотка
Од мене на оваа тема само вакво коктелче Ниту сум направила некогаш, ниту пак сум пробала... Мислам на алкохолните Нооо... Веке имам фаворит за оваа недела
Изблендирав шумско овошје со мраз, го ставив во чашата, ставив малку сируп од малини, додадов уште мраз, кисела вода со лимон и малку рум. Декорација по желба. Cheers!
Мојот глас отиде за Витаминка Многу се двоумев меѓу неа и Софи. На Софи, бојата, декорација, врв, ем изгледа освежително, ама од друга страна темна елеганција Гласот отиде за В бидејќи сум слаба на комбинација кокос-ананас + белиот рум, а и не испаднало лошо да биде се е во една боја, и коктелот и декорацијата Мерси за оние што гласале за Сунчица, се надевам некој ќе ја проба Белегзијата и ќе му се допаднe, а и ете, докажав дека не сум робот
Јас за тебе гласав, не ни забележав дека имало и друг избор. Уште се надевам дека ќе победиш, живо ме интересира што тема ќе зададеш.