Ви благодарам за гласовите девојки. Јас гласав за @Summerlover бидејќи необична комбинација ми е ракијата со слатко од смокви и баш ме интересира каков вкус има. Може ке го направам некогаш, си го зачував рецептот.
Касно ја видов темата, криво ми е што не учествував. Мојот глас отиде за @SofiMar_ . Баш природно и декорацијава исто е топ.
Кога се гласа се гласа за најдобриот,нема утешно тукајас те гласав оти мене ми се допадна твојот коктел,да има секој ден ќе го пијам
Штo е oвa дремење, кaквa е oвaa неaжурнoст, гaздa имa ли вo куќaвa? Кaде е нoвaтa темa? @SofiMar_ ти ли кoчиш сooбрaќaј? Честитки пaтем
Сум се изнаспала јас со малото, одвај чекав да и дојде дремка. Ви благодарам за гласовите на тие што гласавте за мене. Следна тема предлагам да биде - ражничи. Може да бидат со месо, зеленчук, овошје, или било што друго. Битно да биде на стапче.
Можете да постирате слики до вечер. Па утре сабаjле анкета ке ставиме. Доколку нема никоj да се приjави szh ке си бира тема
Ражничи со свинско месо Наредив црвена пиперка, модар патлиџан, кромид, сланина, и свинско месо. Ги печев со компири и моркови Прво под фолија со малку вода и бело вино, потоа без фолија колку боја да добијаат. Spoiler
зШ @referentka не ги стави ражничите со риба?! Каков изум ти беа. Два пати ги правев,ама заборавив да ги сликнам
Мислам дека според правилата несмее да се става веќе "употребена" слика. Ама гледам прекрасни "модели" ражничи има постирано.