Јас се извинувам ако те навредив @Аliсe последен пат кога гледав видов дека ливингглам води па не гледајки повторно така пишав, како и да е се согласувам дека и твоево секако се наоѓаше во уметничките дела па затоа и заслужно би било да победиш исто и ти .
Mалееее! Густо, занимливо... Дај некој нека известува што се случува зад кулисите, во кулоарите (лп)... интриги, сплетки... Не се откажувај, Македонијоooo! You can do it!
И после на краj ке имаме сечена, лепена и монтирана победа Spoiler: П.с делите сендвичи за да гласаме?
Леле два дена не сум се уклучила, тоа кампањи поминале, гласање почнало, се лобира на сите страни. Фала на девојките што гласавте ама сега ме ставате у тесно, за кого да гласам? Нема лутиш ако си гласам за мојот фаворит, нели? Питата на @referentka
Слободни, демократски и не толку тајни се изборите, Бабушка.За кого гласаш,твој избор. Освен ако Алис или Ливинг имаат нешто да ти понудат
Да.Се прогласувам за победник.Ви благодарам од срце навистина. Предлагам новата тема да биде Компири,мислам дека немаше ваква тема до сега.Значи,важно е главната состојка во јадењето да бидат компирите. Бидете ми поздравени.
Леле утре за свекрва ми ќе потпекувам месо и зеленчук. Сите компири ќе ги наличам озгора во тавата ...
Е да,морам да признаам дека 3-4 гласа добив со уценување на неколку членови,но мора некако да се победи.
@LivingGlam веќе не гласам за тебе,јас сум ти малерот. Алице честитки,убава тема. Арно не рече баклава,ќе знаевме кој ти помогна во победата.
Галапче Честитки. Со душа ви ги чекам компирите, пошто, секој ден би јадела компири во сите варијанти..
Блaгoдaрение нa мене и мoите нoви прoфили, пoбеди тoј штo требaше, или не пoбеди тoј штo не требaше, сееднo. Сегa oткaкo се исчисти темaвa oд мaнипулaции и избoрни нерегулaрнoсти, мoжaм дa рaзмислaм дa се врaтaм. Ќе ве oбaвестaм штo сум oдлучилa.