О, океј е. Оти и јас се чудев како по грешка, кога баш убаво видов дека Еспадрила ја кликнав. Ама си викам, ај, можда не сум видела убаво. Јас и тач сме... И баш тоа сакав да кажам, и на НаталиЛили вртеното беше
За @sesilija ,а да можам и за @PUPICA . Поздрав Сеске! Ветувам ќе пробам да го ,,истегнам,,. За почеток пола доза. Да не се прејадеме.
Честитки @sesilija...не знам баш колку е заслужена победава...многу јако лобирање сигурно имаше во ЛП Не, навистина имаше супер избор и изработки овој пат, а сигурно и вкусовите и миризите беа...ммммм.. фала на оние 4 што ме гласаа....јухуу, мој најдобар скор до сега , хахаах Сесилија, давај ....додека сме у форма
Девојки ви благодарам на комплиментите и гласовите. Месените работи ми се омилени и за спремање и за јадење, така што навистина ми е мило што добив најголема поддршка од вас во мојата омилена област. Само не сум сигурна дали навистина сум јас победник, дали е минусиран грешка гласот од Жапче?
СеселијО, кажувај тема, оти сите сме наострени и само тоа чекаме. Не туку терај правдини. Чим главните те викнаа, викната си, аман Намести круната и дај некоја чорба/манџа ко за мене и Алиса Криво ми е само за вртеното на Натали Супер зелници имаше
Јас да си прашам, да не испадне со местенки сум победила Жапче, велиш некоја чорба, а мене благо ми се јадеше. Што велите за рецепти со јаболка? Значи може колачи, штрудли, пити, па и традиционалните запечени, т.е. карамезиризани? Се` од јаболка, па може и некоја чорба- сум спомнувала за супата што ја јадев со јаболка и праз, така што, еве 2 во 1 и благи и солени рецепти, во зависност од тоа кој каква инспирација и имагинација има во моментот. Мојт?
Сега видов Орхидеа, фала ти. Мислев 49та тема била неодамна, ама гледам сега е 81, така што не верувам да биде проблем да се повтори. Јас сега морам да се одјавам, ќе ме караат од работа , ќе видам за 2 часа што е одлучено