Јас да знаев дека се прават за 15 минути и се толку вкусни па уште и за 15 минути дека се лапаат одамна ќе ги правев. Ама за се има прв пат нели
Понеделник е? 19 рецепти за бомбички, браво девојки Некои веќе добро познати рецепти, некои понови... За кого како! Коментари... Хммм... Утре или задутре Чекам кампања... Со „кампања“ и „борење“ за гласови е поинтересна темава! Овака само со сликО... не ми е ЦЕЛО
Нареден пат по твојот рецепт ќе ги правам. Јас вака ги правам: сварам пудинг и го оставам да се ладе. Обработам маргарин со прав шеќер, соединам со пудингот, додавам кокос и обликувам бомбици. Матењето на маргаринот ми одзема време оти некогаш тешко се обработува. Нареден пат со бело чоколадо ќе ги пробам. Мислам и дека повкусни ќе бидат.
Гледам нешто @vitamina води...колку лесно ли се прелажувате со декорации и џиџи- миџи шо би рекол Цацко . Декорација, тамте , вамте...а бе гласајте за Еспадрила да видиш шо е укус . Малку кампања...
И јас гласав за Витамина (и Дуника), ама, се приклучувам кон кампањата на Еспадрила - само оти сум продадена душа која паѓа на добар ЕПП.
Гласајте за @Yowannty Прв пат на темата. Да им дадеме шанса на младите да останат во темата. Од аматеризам до профи! Бомбици за сите! Кога веќе се водат кампањи, да мотивирам гласачко тело.
Гласав за тебе @Yowannty и без кампања, гледам дека рецептот е лесен за правење и не треба да купувам 500 намирници
Вкусот е ванила.. и добро кокос. Ама до сега вакви бомбици не сум јадела со толку интензивен вкус на ванила. Моите беа изедени за 15 минути. Од маргарин нема потреба, тешко, плус време и корист од него нула. Пробај па ќе кажеш. Мене вкусот и декорацијата ме инсполнуваат за било што во животот да така нема потреба од глупави коментари, водете си кампања вие ама не плукајте по другите трудови. И онака ми здосади ... Слободно бришете ме и гласајте си за останатите бомбици оти не се сомневам дека не се убави , и тоа сите 18 рецепти верувам дека се прекрасни и правени со многу љубов. Поздрав и се најдобро.. (И не, не сум лутка само ми здосади од давање на глупи коментари и плукање по туѓото за да го извеличите своето.) Толку од мене.
Витаминче, Еспадрила се зеза малку малку повеќе уште не ја научи досега? А јас нема да терам кампања...ќе оставам сликата да си зборува сама за себе
Нa @Espadrila се правите бомбици Фереро, а на @kuc оние старските со ореви и рум. За нив гласав. Рафело се прават со млеко во прав, се друго е импровизација и за некому се вкусни, ама за мене се имитација. Не сакам баш кокос. @sia.bella ги има оргиналните ама се гласа за двајца. Овие бомбици ги правам и ги поштувам. Јас не сакам многу бисквити во торти и колачи. Исто и пудинг. Стара школа, благо се знае со ореви и чоколадо .
Сите ви се прекрасни ама пошо цело време барам нешто благо, а шо би било здраво за јадење у исто време, многу ми се допаднаа бомбиците на @SofiMar_ и мојот глас за неа отиде Ќе пробам некад да ги напраам, ми се свиѓаат ептен. Првпат гласам иначе. А вториот глас отиде за @MissDior исто ради тоа шо се здрави бомбици. Ме освоивте со ова healthy food
Гласано за @IronLady испробан рецепт и мрсна и посна варијанта преубави се Другиот глас за @Yowannty затоа што правам и јас бомбици со состојки 'око ' и нема промашај никогаш Кој гласал за мене да се пријави да частам
Гласано за една од здравите и единствената солена варијанта! Инаку навистина тешко човек да се одлучи, сите преубави!
Мммм бомбици Која од која полични и позаводливи. Знам дека сите се вкусни. "Паѓам" на кокос Да можев бар за 5 да гласам. Овојпат @referentka и @kuc ја имаа честа. А оние на @vitamina ќе ги правам први после постите