Jas se dvoumev megu @forumce i @Igle , epten vkusno izgledaat, ligi da ti potecat. Glasot otide kaj @forumce
Јас за @didi1982, по мој вкус најблизу се нејзините компири. Инаку пофалба и за останатите ама за еден мора да се гласа.
Среда, каснам како теретен воз во коментарите @Mari* компир со шунка, кашкавал и кисели краставички... Па потпечено, убавини @forumce рецепт за пред гости ... Со СЕ!!! Преубаво @Igle мноооогу интересен рецепт... Ми се допаѓа идејата со сусам!!! Браво @LiliBoz компир со кромид, зачини и рузмарин... Интересно и сигурно вкусно Не сум ја пробала комбинацијава со рузмарин... Оди во папка „НАПРАВИ“ @Arendelle компир по мој рецепт... Исто го правам, многу е сочен и вкусен @kristina.k компир со моркови, брокула и зачини, плус кашкавал... Обожавам вакви комбинации @bebaa компир со шампињони... Убава комбинација, а и сосот како прилог вкусно звучи @didi1982 убаво потпечен млад компир со многу зачини, преубаво @Captain-Omni убава мусака, со екстра пиперче... Плус во глинено тавче!!! Капетане, твое дело е ова или... Во секој случај, прекрасно и вкусноооо Хммм, гласање... Ај сега, за кого да се гласа при овакви прекрасни рецепти Кога се двоумам обично гласам за готвачот што прв пат го гледам на темава... Нооо, оваа недела се тројца, а може само еден глас... @Igle ПС Кој не пробал компир со кромид под итно да си направи, превкусно е!!! За крај...
Ејјј исјрено искрено кога ја ставив сликата не ни помислував оти ке ме изгласате изгласате оти ништо посебно не декорирав . Фала ви дечки и имило ми е што ви се допадна.Ако сакате тема наредна може полнет зеленчук по избор или тестенини некои еве на пример.Ако има поинтересни предлози @forumce нека предложи па ке избереме .
Епа предложив полнет зеленчук.А за грицки јас не правам сега,носам протеза и неможам да јадам грицки.Ама ако сакате правете па нема да учесвувам ке гласам само