види види ццц. оди одлучи се за кој да гласаш. Јас демек ќе ве 'изненадев' со пирошки од палачинки ама не стигнав за жал. Ај одам да мозгам за кого да гласам.
Леле за кој да гласам само за еден ли треба? Лиги до земја овај да го пробам, па нов пост , не овој и сега за кој?Хелп
Гласав за @forumce а да видев порано дека на @joy1 е припремено од подмладокот можеби ќе гласав за нив, сакам да ги мотивирам младите Како и да е, сите изгледаат превкусно.
Среда , си реков да ѕирнам на готвачката тема ... И да коментирам, нели , таков е редот... Ноооо... Оваа недела имам причина да ги скокнам коментарите... Spoiler: Причина [*]kuc 6 глас(а) 10,7% [*]bebaa 0 глас(а) 0,0% [*]orhideea 3 глас(а) 5,4% [*]Monella 13 глас(а) 23,2% [*]Val-Dim 0 глас(а) 0,0% [*]Mari* 5 глас(а) 8,9% [*] Arendelle 4 глас(а) 7,1% [*]*joy1 15 глас(а) 26,8% [*] forumce 6 глас(а) 10,7% [*] girl-miri 4 глас(а) 7,1% ... 0 гласа Значи, појма немате што е добро изработено тесто, па со убава „витка“ Spoiler: *** Малку се зезав, многу сте ми сериозни на темава Полнето тесто... Банички, бурек, пирошки, гибаница, пица, штрудла, кроасани... Коментари... Се што направиле девојките оваа недела е прекрасно, а верувам и превкусно Комбинацијата на тесто и „нешто“, секогаш ветува доообро залаче!!! Лепотицата на @joy1 да зададе задача за следната недела... Мама да не се меша во одлуката...
Кути и јас (0) Поима немаат .Ми дадовте одлични идеи за месено сите. Уживам во домашно месенко @joy1 честито. т.е честито на малото
фала девојки од мене и од името на Емили кажете ми рецепти со пудинг? ја имаше ли темата? може или не? нејзин предлог е ако имате други идеи слободно давајте
После толку поминати теми, нормално е некоја да ја повториме. Ама мислам дека и сме ја немале таа тема. Ако каже шефицата пудинг, таа ќе биде
нема врска немора таа тема -рецепти со лиснато тесто? -рецепти со јаткасти прозиводи -десерти со овошје немам идеја стварно