Ти благодарам на гласот. Какви се овие јавни заговори, агитирања и лобирања. ?????!!!! Ве поканувам на мојот митинг каде и јавно ќе биде одржана презентација на подготовка и дегустација на фамозниот пекарски компир ала Еспадрила. И наше си е наше.Каков батат каков братучед .Компир људи.Затоа што тој спасил светот од глад. Ви благодарам и повелете на митингот вечерва на полноќ.
Ако е во Скопје митингот се појавувам со кригла во рака да дегустирам од твојот преубав пекарски компир ала Еспадрила
На анел и џинџер сликите премногу ефекти има па крајниот резултат не ми се допаѓа, инаку би ми биле конкуренција Лејди Ф не знам зошто ја гласате, за пивото ли, за пилешките прсти ли? Ако е само компирот, ништо На даничап е ок на изглед, ама не баш вкусно ми стои Да не ги редам сите до една, и така поентата ми е -моите се најубави!
Odluciv da gi bojkotiram izborive Ocigledno nekoj svesno ne dozvoli batatot da si gi izmeri silite so pireto
Да не се повторувам. Ама стварно. Освестете се. Имам сладок компир, обичен компир, мали компирчиња...сВе. 3x1 Ова веќе нема смисла.
Вие површни луѓе сте или имате карактер? Кога сте јаделе нешто слично како она на danichap па сега да гласате за него оти лично било на изглед? А компир салата кој не јадел? Солена, кисела, со сиренце, има и печен сусам во неа, милина. Ве враќа во детство, кога одевте по слави, родендени, вашите татковци се пијанчеа со ракија и компир салата до нив, идила. Не знам...
Јас протестирам за водење кампања против здрава храна. Каков обичен компир? Чист скроб, после дебели биле На крај на краиштата замислете го како обичен компир и онака нема да го пробате
Mislam deka izborive treba da se ponistat Bez razmisluvanje jas ke pobedev da go napravev mojot specijalitet,kompir pecen vo luspa so puter,slaninka i lukce. Ama,ne go napraviv.Postam
^ хаххаха така е @Bright и компир салата и печени компири во рерна (јас за да звучи по кулинарски ги кажав "пекарски компир".Тоа е едноставно јадење за некој кој е на диета, да не јаде помфрит, туку печен компир.Тоа е јадење кое со мирисот те скокотка на носот и однапред те предупредува да бидеш спремен за експлозијата од вкус.А од друга страна да бидеш ослободен од комплексноста на подготвувањето.Поентата е во едноставноста.The less is more.