Ovie kafe muabeti mozete da si gi prajte vo +40, ama ne... Ako, bildajte si mislenja. Btw dosta so jadenjava, trudna sum! Spoiler Aprili li-li !!!
Pa koga nemam vreme da si zgotvam ke si jadam ziv kompir, ama ne me razbirate pa se inatite oti ne bil varen, pa sho -.-
Оп, @ninja35 ми ставил лајк на компирот, и веднаш потоа еден глас повеќе гледам на листава. Знае маж што е добар компир @Peco ? Другарче?
@ninja35 на црната листа си ми. It`s official Edit: НЕ туку ме лајкај. Касно е сега. Таму каде што требало не лајкуваше.
Вие црни, бели листи, повикувате поединечно Реков јас не сум за на избори Едно јавно обраќање до широкиот аудиториум Гласајте за мене заради мене. Вас нема да ви биде подобро сигурно, ама мене ќе ми биде 100% Ај доста е, напуштам терен
Јас се чудам што ве нема во 40-ката, вие кај компирите сте биле, та и гласање имало, што ти е демократија...
Бриџет, јас не сум јадела компир салата. Башка, не е лесно и помфеитов да го направиш, треба да внимаваш да не го извадиш прерано/предоцна. А пилешкоте прсти и пивото дополнително мамат. Кој не би сакал ваков ручек?