Aко ми обезбедиш по една палачинка од сите,од некои две, други три-четири Те гласам.Обеќаем (од на Рефи најмногу палачинки да ми дадеш) @LivingGlam
Неможам да редактирам Рецепт 2 јајца 250 мл млеко 100 гр брашно прстофат сол 1 лајче масло Претрпе измени рецептот, густо беше, па му додадов млеко малце.
Касно ти е. Па и потпис си ставила во духот на натреварот. Ај, од мене прифатено заш убав е рецептот.
Јас, другарски-не другарски, пак за @Аliсe ќе си гласам Во поглед на креативност и естетика ненадминливо мислам... уметничка душа, шта чеш
@LivingGlam ,не можеш да ме тагнеш дека имам модерен ник Првата буква (А) во ников ми е на кирилица,затоа
Na site vi se preubavi na izgled,spored vasite sposobnosti znaci i na vkus se uste poubavi ama mnogu tezok izbor pravite..za koj da glasam sega
Ја ич да не прикачувам а? Анел ти подобро тема да си смислиш нова. Ама и Алис добра работа сторила. Ме воодушевивте девојки.
Ме мотивирате, утре има да направам најубави. Уште да ја убедам @Lady Phoenix да дојде да ми ги слика... со бјутито не си го имаме муабетот. И потивко, да не дојде Серафима па да не’ доведе во ред. Не ја ни тагирам.
Е,да знаете вака како ми олеснувате избор. А, некој почне да писка против некој,оп.. фаворит ми станува. Рефи, Рефи, Рефи
Za tebe pravam edna tura specijalno. @Bridget samo me ofira tuka,se nesto i fali. Neka stavi slika taa pa ke vidi
Јас се извинувам, не знаев дека треба лично да бидат направени, мислев сликани од мене, се смешав со друга категорија, кога сите сликаат на одредена тема. Инаку да, има мени на О ла ла.