Некој мене барала . Работава излезе некако како за инат на @Bridget . Мала шала, простете! Сарми во улога на лампиони. Да внесеме малку од духот на новогодишната еуфорија. п.с. Ако мислите дека фотографијава не би влегла во рамките на темата, зашто не се гледа оризот, тогаш бришете го постот. Слободно .
ориз со кари и копанчиња+салата од краставица (подготовка на оризот:1филџан ориз,4филџани вода, малку кари и зачини по вкус)
Кај и да е, за околу еден час официјално веројатно ќе се прогласи. Иако мислам дека нема нешто многу да се смени до тогаш, па што е до мене, би можело и веднаш.
Кога видов дека Серафина се вратила со готварскиве нејзини чудеса, си го спакував оривчето уште не објавено на слика тука ...нешто вака
@RainBow може ли да ја прогласиме @Serafima за победник? Јас мислам дека е веќе време. Да не губиме повеќе време, Серафима, предложи ни нова тема. Честитки за победата.
Ви благодарам за честитките! Особено ви благодарам за тоа што ме насмеавте и тоа од срце. Заради убавата смеа сега ќе ви дадам една ептен слатка темичка. Чоколадо.... п.с. Предлогот... и самата тоа го мислев, па затоа ќе ви бидам гостинка преку неколку теми .
Убава си е поширока темата, инспиративна. Љељеееј! Ќе биде лигавење низ наредните страници. Мислам дека ако се ограничиме на рецепт водич, нема да има толкава активност низ темава.
Нека биде само со готвено чоколадо Реин, не ми кршете атер сега Да не земам прва 10 -те чоколади да ги постирам што ги купив за тортата на @vitamina Не некој топло чоколадо да постира од ресторан.
Нели беше работава да се зготви одредено јадење, рецепт се пишува за доколку на некој не му е познато јадењето, ама сите прават според свој рецепт. А чоколадото е само состојка, нема да биде чие јадење од истиот тип поубаво изгледа, се различно ќе биде. Ме сфаќате или колку што не знам да готвам толку и не можам да се објаснам? Мислам, на вас останува како сакате, само да биде се јасно.