Eve se povlekuvam i davam izjava deka nesakam mojata slika da ucestvuva vo glasanje Одговорен да ја земе изјавава во предвид. One down
Komisijata zamina na vikend,nema koj da go sledi i resi slucajot Znaci i piroski i site varijacii na tema ke se zemat vo predvid. P.S.Se samoproglasuvam za nadlezna
@Bridget реков се што вклучува палачинки. Ако сакаш и компир манџа направи со палачинки Рефке немој сега и ти како Заев, сакам- неќам избори
Jas ne gotvam za nagrada. So merak gi pravev,i od togas imam uste 3dnas praveno. Ne mi e voopsto vazno glasanjeto,nema da mi preci da ne glasa nikoj za mene. I ne se lutam
Следна недела, штом прогласат победник... ќе имаш фора, ако си по готвењето и натпреварувањето..ако ти одговара темата, зготви... сликни,глеј што поубаво да е пошто гледаш што конкуренција си имашј
Ајде и јас скромно да настапам. Битно е да се учествува нели? Мислев вака ќе ги сервирам онака ќе ги сервирам - од кога ги напраив гледав само да ги излапам. Едит: Битно е да се дружиме.
Јас мојот глас ќе го дадам на таа што ќе направи и за мене палачинки за да се пријавам на натпреваров
@LivingGlam ајде мор, ќе ги сликам кога сакаш. По охридска линија тоа. Ја немам време ништо да направам, сакав да ставам стара слика што не сум ја закачила во инстаграмот, ама веќе има предобри предлози, така што... Нема поента.