Искрено 5пати правев компири, али обични пржени и печени, па џабе ќе редев слика, ќе неможеа да се мерат со твоиве Салата а Немој пак да учествуваш ако не сакаш да победиш
Цезар Прво го попржувам пилешкото со зачини, сецкам марула па ја редам. Ред марула, па пилешко, сосот на Хеинз за цезар салата, кубети и одозгора рендан кашкавал или пармезан.
Хаххха,ај ке пуштам една на најјако,атер за вас Баш сега одам накај маркет. Ке гледам да е љубовна,во чест на денов
Салатчево го пробав во Аурум (Битола) и оттогаш редовно си правам своја верзија. Цвекло, фета, оревчиња, маслинки. Треба и малку балзамико одозгора, ама заборавив во брзање. Spoiler И ако знаете кое цвекло од тегла е убаво (убаво сечено, без недоварени парчиња), молам за препорака.
Колку да учествувам, победникот е јасен @dunika Spoiler: Рецепт Многу марула Пилешко Кубети Тартар сос Балсамико Чедар Пармезан Упс, абе може да бидам морален победник и тоа е нешто
Ај и мене да ме имало Пиперки Патлиџани Краставица Малку зелена салата Младо кромидче (а подобра е без) Сецкано лукче( пола парченце) Сол Оцет Зејтин
Се извинувам, сум ја утнала тематане е салата,пица е да не сум офтопик,еве една салата со рукола,ајсберг салата,морков пченка и со јогурт сос полека...И нормално нели маслиново масло,сол и црн бибер
Знам дека утна, шанса нема така да изгледа салата Инаку пицата изгледа мн убаво, па и со маслинчиња мх мх И јас Дури си замислив дека цвекло ќе го сечам ребрасто