Не е јавна анкетата. Како да видам и јас ? Реин се зеза нешто со нас, ем у болница ем анкети има.Вредна жена беше Рејна Гласав за Ајрон, ми се јаде благо ми се плаче
Мислев дека Жапче го даде гласот за Анел, зашто таа ми го лајкна мислењето па мислев прва ја видела анкетата, ама не. А мојот глас се гледаше дека е за @referentka затоа што беше единствен во моментот.
Е, па..мој беше вториот глас за Рефка. Гледам уште некој дал. Палачинки најчесто солени јадам јас. I'm a frog (man) of simple pleasures...
Mojot glas otide kaj 50te palacinki na @Val-Dim . Sekoja cest, jas so dvaesetina papsuvam. Inaku temava deluva mnogu posvezo i poinspirativno odkolku vo pocetokot. Nekako pogolema kreativnost, dekoracii ko od spisanie. Bravo za site!
Ајмо народе, на гласање ! Има доста убави палачинки во натпреварот, ама еден мора да победи. Јас гласав за @anel, затоа што според мене, нејзините се беспрекорни. Целокупен впечаток, за чиста 10 - ка !
Мoите пaлaчинки веќе се пoбедници, a вие и вaшaтa љубoмoрa и злoбa...искренo не знaм дo кaј ќе терaте.
Ако те тераат пак да ги правиш,сигурно се победници. Знам дека нешто е погодено,ако сакаат и утредента пак од истото.
@Ketchup Кечо и тука те замислувам на Евровизијата, како внесен во песната се фрлаш врз публиката, а таму само двајцата фанови да те ловат @danichap Дано, шо ги е*** ќе ги сечам
Гласот отиде за @anel , комплиментот за сите што се потрудиле да ја збогатат темата со своите креативни идеи...