Може само слика од Велигденски јајца или мора слика од цела трпеза? Немам учествувано до сега никогаш, па да си прашам.
Нека тргне на убаво вака неделно Слики ставање до среда на полноќ.. победник ќе изгласаме во недела сабајле според најмногу лајкови... и од недела одново.. на кого му смета нека му смета Мајне јаје од еднороге кокее
Зајчињава ми се од трето одделение подарени од тогашната моја ( трета) детска љубов. Ах Христијан, уште си ги чувам зајчињата. Пробвам да ве фатам на емоција за лајкој.
@Dust кој друг ако не ти ке ја размрда темава Јас се обидов неколку пати, последно пред три месеци... ии бев изигнорирана Ејјј... цели три месеци Девојки браво за прекрасните фотки од Велигденски јајца, вака ја личи темава... покажавте дека Ви недостасувала ПС Не учествувам во натпреварот, мислев за каде ке ги сликам јајцата...
Еј сум победила, фала за лајковите. Може наредна тема месо во сос? Било какво месо, за да има повеќе слики.
Кој и да го сменил насловот - заборавил да дочита.. А не велигденски јајца @RainBow ти ќе да си "кривецот"
Беше сменет насловот откако почнаа сликите со јајцата. Велигденските. Еве го сменив и сега, па може да се почне со новите слики.