Рефка предложи јајца... дали оваа недела или некоја наредна, интересна е темата.. кајгана, омлет, (не Данке, твоето не е омлет).... занимливо/креативно направено јајце на око...варено, поширано..какво год. Вчера го гледав видеово и подголтнав едно милон пати.
Кога мислам на палачинки,мислам на благи,со банани ,еурокрем,ореви,солени не јадам,освен кога правам пирошки Затоа гласав за @Bridget ,пошто се онакви какви што си јадам
Над 10 палачинки сигурно. Но, се зависи колку ќе ставиш млеко и брашно, како и колку ќе биде густо тестото и по колку ќе ставаш од смесата
Фала,превкусни испаднаа палачинките .Да те прашам ти се правеа ти тебе со меурчиња?Кога ќе ги ставиш да се пржат?
Нека се пријави тој што го дал гласот за мене (од сожалување беше, знам ) за да знам да возвратам со кампања нареден пат. И лажни профили ќе правам.
Аууу Бриџитке би те женел да сум маж само ради палачинкиве. Срам да ти е ме ставаш во грев сега во пости
Памти, па врати Во цел пост, на твојата слика најмногу лиги ми потекоа. Не сакам ни овошје, ни премногу крем, твоите беа баш по мерка.
@anel Анел, анел, анел, але-але-але! Многу внимавав кога ја пишував реченицата погоре, tricky, tricky ников. Леле, сега @Bridget ќе почне да ме заебава оти плачам и се лигавам на секое, жими мене, после нејзините, твоите се. Иначе најди си нешто тапетички, мапетички, подметачи, послужавници и слично, малце од подалеку фати кадар, вклучи малце позадински ефекти, да видиме маса, гранит на работна маса, плочки во кујна, поглед од прозор, нешто драмичка нека има на сликата... тука мислам те шишаат другите.
@Doozy @referentka Од толку што пазам, ставам само во белите тањири, немој некој да ме познае ако ставам во оние со шари. А не дека немам убава кујна, да е јасно
Да видиме кујната...тепихче нешто...некој алат... Оти си ма толку скржава ?? Сликни нешто ,,ненамерно,, заголицај не Да редактирам....Бриџи...ти да си маж, како ме заголица, досега ,,легната,, ќе бев