@Doozy Слаба точка ми е никот Немој некој да ми го погреши, тахикардии, панични напади добивам Туку, јас @Bridget и без кампања ќе ја победам, а?
@anel ајде мисли си ти тема до 8 А , успатно да ти честитам предвреме на победата П.с гледај и овој пат некоја полесна тема
Ма ни Џоле неможе да те амнестира од победите,само ти вака продолжи нам очите да ни ги полниш,а на домашните стомаците.
@anel, Ќеститки! Мислам дека е време за нова тема. Да не ја реметиме Реин за џабе, после ќе ја тагнеме за да го смени насловот. М? Дај нешо убо. Едит, а - еве ја Реин, ме претркала.
Eј, цел реферат напишав како не ми ја регистрирате победата, сега морав да го избришам Ви благодарам на сите што гласавте за мене Еве набрзина нека биде темата Ситни колачи ( славски или визитарки како сакате) Имаше добри предлози ама со цел да ги вклучиме и оние што постат се одлучив за тоа. Јајцата и даските нека почекаат, што ќе им правиме на велигденските јајца Имаше и тема бомбици, ама оваа е поопшта, да се вклучат повеќе учесници Ајде, спремајте намирници и правец во кујна
@anel честитки за победата @referentka сакам да ja прашам дали ставила слики од ситни колачи во Ф. Инстаграм деновиве?
@anel kapa ti sumnuvam za minatava tema.Sekoja cest,vo kujna si master. Za blago i kolaci sum tapa taposana,no drstvoto i atmosferata na ovaa tema se ODLICNI taka da ke prodolzam da se druzam..i da zajaduvam
Честито @anel, заслужена победа, иако јас гласав за конкуренцијата Убава темава ситни колачи, прочитав и се замислив, што би можела да направам. Си се мислам така и скролам и ги гледам овие на Бубале, и ми паѓа вилицата. И као демек сега треба подобри и поубави да направам?
Бууубаааллеее! Преубаво изгледаат Анел, честитки.И темава е екстра. Се надевам еден убав сончев ден, наскоро и јас ќе се активирам..ќе се пресрамам и ќе бидам дел од групата која учествува само за да учествува
А мене позната ми изгледа сликава, како да ми е веќе видена во Фемина Инстаграм... Тој мермер не се заборава лесно.
Ако човек си ја сфатил работата сериозно... Профи бре, не аматерски, де во различни чинии, па де различно сервирано. П-р-о-ф-и, нов мермер, тап, оди не победи после. Ме мрзи да барам, ама мислам дека ја имам видено сликава претходно. А си кажав оти ми се здосади да работам и си барав занимација, плус така благо изнервиранка сум од ПМС. ФМП
Не знам дали сте ја виделе или не во ФИ сликата, ама Бубале страшна работа си отвори. А рецепти за сите Бубале?