Тешко се одлучив за кого да гласам, ама изборот ми падна на @Mekuska Севкупен впечаток, за естетика и аранжман, како и тоа што ги напишала сите 3 рецепти за колачите. Не сум љубител на колачи со кокос па и тоа ми влијаеше уште повеќе на изборот. Со среќа
Јас си гласав за @Eli23 , оти мајка ми стално ги правеше кога бевме мали. Па ми врати ептен убави спомени.
Како слика, најсимпатична ми е на Скај. Ама бомбици не ми се омилени, па гласав за Мекушка оти такви колачи што ги има често по слави, одамна немам јадено, а и фино изгледаат. Исти се и на Винтер, ама да ги аранжирала малку подобро требало. И другите се ок, ама ниту едни не велат -јади ме. Како моите палачинки што велеа...ех
Da be.. Plus site ne ucenuvase za da glasame za tebe! Jas minatiot pat glasav za tebe,sega da mi vratis glas Poubavo opuli mu se na moite..ne da vikaat,piskaat!
О фалааа! Имаш една пратка колачиња од мене Вие другите - следете го примеров За елегантни бомбици, за луѓето со софистициран вкус @Bridget кога јадеш џанк(и) фуд нормално дека не ти се омилени на вкус Јас гласав за Мареане. Оти сникерс е во прашање
ја гласав за Мекушка... И, на Алис колачите се интересни (би гласала за неа), НО не јадам скоро ич колачи со боја...може се вкусни, ама одвратни некако ми се
Чекам подобра слика од тебе, па не глас, цела кампања да поведам. А ти ме знаеш мене и кампањиве, ако се запнам...еден по еден има да ги малтретирам за глас
Скај, ние од село што се разбираме од рафаела, елеганција и слично. Една смеса се прави од мелени бисквити и маргарин, и после само фигурите се различни, да делува дека повеќе врсти се
Јас гласав за Скај, зошто три специфични вкуса има измешано, кокос, кафе и грозје, па ми предизвика желба да ги пробам, секако прво да ги направам. Но можам да потврдам дека и на Ели се превкусни, често ги правам, само ги лепам со фил од пудинг и путер.
Јас не знам како можете за колачите на Ели да гласате? "Грчки" биле пфф Па јас не би гласала ради името па таман да се најубави на свет. Продадени души
@anel не се договоривме вака. Требаше да си учествуваш. Се мислам измегу Дгрлл и Ели. Најмногу сакам суви колачи со мармалад или медењаци. И што помалку ореви и слично. Тоа филувани пак ич. Ми се допагаат и на Скај,а реално на изглед она естетички Референтка води. Веќе кога ќе одам по слави ќе сликам тоа софрата се едно по едно и ќе ми се најдат.