Ajde..pocni kampanja..sto cekas,site li da izglasaat pa da nema za mene koj da glasa. Eve kako znak na blagodarnosti dobra volja ke ti dojdam edna nedela na gosti.
Не стигнав да направам, а не ми се ставаше нешто од архива оти вакви имам чинии со десет врсти колачи, кој ќе пишуваше рецепти за сите
За оваа слика не ти правам кампања, нешто да ми фати око па да имам желба. Не ќе ги лажам луѓето кога и сама не сум убедена. Таков политичар па не сум
Па и онака не се почитува правилото за рецепти. Дај сега почастине како долго заседната домаќинка на темава.
На моето истенчено сетило за декорации и вкус, не му се допаѓаат ни едни од колачите и декорациите...што значи дека ќе останете без мојот драгоцен глас...
Гледаш галабо, златна слика анел можела да стави, ама од твоето напнување постојано за рецепти, уплав добила. Ти си крива.
Јас гласав за @Sky-butterfly оти ставила од се што јас сакам да јадам. А и не сум љубител на ситни слатки, јас би нешто филувано. Ама Скај ме освои со бадемот и кокосот па и нескафе...ммм. Радо би ги пробала.
Аааа.....да не се купечки колачиве @anel ? Прекрасно изгледаат..... Ту бре, што се запустев...што влегов во темава да гласам..ми се пријаде сега
Би ве почастила со најубави и имам слико, ама мајка ми ги правеше и нејќам со мамење, иначе обавезно ќе победев. Ненадминлива е, да не се лажеме.
@Salome Ете умна девојка Радо би ти пратила да пробаш А можеби сендвичи требаше да делам пред почетокот на кампањава?
Јас за Ели гласав, овој пат ме освои. Ем вкусни делуваат, ем се потрудила убаво да декорира, па чашата вино, мхм, мхм.. Лиги ми потекоа, сакам и јас. Ама нема шанси да ги направам, нејќум толку да се мачам. И на Скај ми се допаѓаат, а може и да ги направам. Одамна не сум јадела бомбици.