Анел, покрај тебе.. Тешко е. Професионалец ли си ти жено во готвењето,м? Немав поима кои ми се најпредизвикувачки кога не може човек да проба ...па, решив, сникерсот на Мареане.
Е дај сега ставај не не ставај на мисла овде, ако се од мајкати.. битно да видиме сите каков потенцијал си а не сега вака лиги ни правиш, најубави дрн дрн.. дај доказ сликО молим лепо
Ај ај. Сега може да кажете што сакате од љубомора, ама од тие на мама поубај немат. Пак на вкус - да се онесвестиш. Ова пред сервирање, иначе уште поубави се.
Е Ливинг, да ги ставеше, за мајка ти ќе гласав. Ми се чини да ги боцнам фил ќе се растече. Така ми делуваат...сочно
Кој ме тераше да ја отварам темава.Колку е касно,а колку само ми се јаде благо. Гласав за @Winter Lady ,најмногу направила,за цела војска(пред Анел да ја објави нејзината) Ај па и сега Ливинг
Ливинг, ај прашај ја мајка ти и пиши рецепт за тие украсените чоколадни топчиња. Сакам да ги изедам сите!
Ајде кога веќе почнавте, и јас да ставам едни, не ги правев лично јас па затоа се двоумев дали да учествувам или не. Spoiler
Ливинг мајка ти да не се вука Анел или Серафима? Сериозно може нарачки? Оодобро Бриџит што не си се обрукала со овие да те претставуваат,безразлика чиви се,онакви со шлагови и свдлиња,да му се одјаде на човек.
Касно е веќе за победа.. а беше загарантирана ! Абе кути си трај си од каде ќе знаеме мајкати ли е кој ли е .. важно ќе победеше ти Бриџитче и ти ќе имаше победа.. ама така е ко не ставате со време.. Прекрасни се.. лека полека учиш за креација, естетика, бјути, фото шоп .. рамен ти нема