@Bridget сликани се на некоја шведска маса? Јас мислам уште една тема за мајките,да видиме која знае најубаво да готви.Не сликам кога одам,инаку...
Ја убедувам да прави, ама не се нафаќа. Неколку пати досега направила за пријатели и познаници, ама не знам дали ќе ми ја прифати идејата да и’ направам ФБ профил и да прави бизнис. Сега ќе и’ пренесам па можеби ќе ја мотивираме. Ај да не спамирам веќе, добра ноќ на сите. Ако правиме средба, ќе донесам. @macka91, прекрасни!!!
Без сало,со мармалад. Салото задржи го за масаЖ. Финоќа со сврдлиња. Види елеганција кај анел,и мајката на ливинг и едуцирај се.
Еј, тие колачиња ќе ја имаат упиено сета ваша душа, карактер... убавина А, јас..како лесна на лоши калории... душата ќе си ја продавам за вашиот карактер..овај, колаче
Јас за @Eli23, атер за виното, таман да ги натопи да не лизгаат на суво. #алкохоличарисоберетесе #бриџитвклучиалкохолвосликите #совинодопобеда
Јас уште од мала сонував за бизМисменка, плус манИкенка. За второто успеав, еве и првото на повидок #success
Се изнасмеав. Ја за Скај гласав. Чисто да го расчистам воздухот, да не мислите сама себе сум се гласала. Имам доволно пријателчиња од Пустец да глумам тука... Ај чао, одам да агитирам. Едит: Да знаев дека ќе биде кнап конкуренција, ќе напраев книга рецепти овај отчет/ програма и ќе звонев по врати.
Јас не сум по благо баш, ама гледајќи ги овие мали уметнички креации, добив желба сите да ги вкусам. Преубави се ! Серафина има конкуренција
јас никој не сум агитирала,,,али можело а?се зезам,сите се прекрасни колачи,али на ливинг уфф да не ги гледаш веднаш да ги јадеш,феноменални,штета што не учествуваше,сите не засени,,,
Само 3 гласа ? Оти бе сите ги фалите само моите не. Само Орхидеа рече дека се за цела војска, а не рече дека се убави.После пак се кае зошто ми дала глас Таман решив да учествувам после подолго време, ме уништивТе. Ќе ми треба сега многу време за да собрам сила да се натпреварувам. Гласав за Рефка, ме освои со бројките од што се правени Рефо ? а да ја ставеше Мачка сликата, ќе гласав за нејзините.Повеќе ми се украсени од на Ливинг и Анел.