И тo штo велиш, џaбе ќе ти е, требa oсет мaлку, oти едни штo мoжaт сo еден цвет, други ни сo целa цвеќaрa не мoжaт
Прашање на вкус, на мене колачињата на @Bridget исто така ми се допаѓаат. И покрај тие морам да кажам дека домаќинките навистина се потрудиле..ели.. орхидеја.. референтка.. аличе.. и да не набројувам .. за прв пат сите ми се допаѓаат.
Витамина, Бриџет веќе кажаа дека сликата е од нет, не се нејзини. Ех Бриџи, што ти значи "цвет" гледаш? И со слика од нет ќе поминеш @galapce па и јас сум со две мали деца Ако. Памти па врати Инаку @Eli23 давам рака. Ти си за мене моралниот победник
Ццццц... се изрезелив начисто ти вака како моја пријателка што не кажеш предвреме за да не се резилам. Ааа бриџит ..ништо, се служиш со сечено, лепено, монтирано. Нема веќе гласови
Лисица е таа. Врт-сук, пак ќе се намести да победи а не ни во конкуренција. Од неа човек раат да не е ...каде ќе стаса се некои заврзалми прави
Рефи не му се секирај ма.. и твоите како си ги започнала со џиџи миџи ми ти се појака конкуренција. Правдата ќе си дојде на виделина Ја знаеме веќе нема циле миле
@Sky-butterfly твоите многу софистицирани ми се видоа. Иначе и по бомбици сум. По се што нема свдлиња,овај,круни де.