Коментирањето т.е пропагандата пред, по време и по изборите е најзанимливо Мада и јас потрчав да видам слика. Тек па за колачи кога беше темата..нон стоп отвори - затвори правев Џаба.
Е што рецепти ќе пишуваме само без слика?! Епа така сите можеме де.. нејсе.. ѕирнав до маркетот, тиквите од скапи поскапи а јас немам толку пари за таков луксуз ај ем сори пак не можам да учествувам.
Ми се допаѓа тоа што си објективна, со оглед на тоа како се изјаснив во врска со минатото гласање. Сега ќе треба да засукам ракави. Ама не ви кажувам што ќе правам. Spoiler: . Ќе ги печам.
Видов, @CrazyOne сакав да се вклучам во дискусијата милиброд вс. штрудла се изнасмеав на коментарот на БоунМашин... како свртеле од ПМС на милиброд
Некој нека направи полнети со мелено месо и одозгора со биено сиренце потпечено... ехххх, такви ми се гледаат. Не учествувам оваа недела, ама за наредната ќе видите убо!
More ke taktiziram..do posleden moment ke velam ne pravam i vo poslednite 5 minuti ke stavam slika i recept. Aaaaa..ke napravam ili cips od tikvici so nekoj sos za makanje Ili kofte od tikvici so garnir tikvici vo slanina ili polneti tikvici so meleno meso. Za zemanje idea tuzam do Osnoven 1..i do Katica isto
Така така, за впечатоците на гласачите да се најсвежи. Добра тактика. И гласам за полнетите да ги направиш.
Да нема нови правила темава? А и не е лоша идеата за една тема: Вашите рецепри,без слика. И да гладаме после.
Ќе те викав @galapce да воведеш ред, ти си наминала Леле бе, сега и и резервација на рецепти си направивте, јас ова ќе правам, јас она. Само ако не направите Вака се' кажавте, јас немам идеја што да правам
Ги знаете оние - сечени на тенки ленти, па да стојат во фрижидер во вода со мраз. Потоа ги цедиш и ги пржиш на малку маслиново со лукче и копар, па на крај одозгора магдонос - свежи и малку крцкави, пролетни и прекрасни. Ех. Такви ми се јадат. Друго нешто интересно е Рататуј. Темава ми е омилена, баш имам идеи кога не можам да учествувам.
Јас ги сакам тиквичките така пропржени со брашно, па после осолени и умакани во маслиново, балсамико и лукче ... мх,мх. Во комбинација со мевце е одлично.