Јас Галапке нема да учествувам.Имам зготвено, имам слика ама ќе го ставам во ФИ. Мајка ми го правеше јадењето.Можам да изиграм ,,прљаво'' овде да го ставам и сите да ве победам ама при очи Велигден не планирам грев да си пишам на душата. Не е фер спрема девојките што навистина се мачеле да зготват, а не е фер и спрема мајка ми.Ете така. Spoiler: . Дој у ФИ да го видиш зготвеното.
Па јас како што знам, не.Ако беше така барем 40% од јадењата постирани таму, ќе требаше да бидат избришани.Ти па многу строга со правилата.Арно што не си професорка. Или си?
Роловани тиквици со фета и сланина Spoiler: Рецепт тиквиците се сечат на ленти, се премачкуваат од двете страни со маслиново масло и се пржат во грил тава. Фета сирењето се дроби со вилушка, се додава малку мајонез, сецкан власец и магдонос. Со сирењето се премачкуваат лентите тиквици, над него се става ленти подзапржена сланина и се мота во ролни.
Инвестиција си бара ова,во добра камера. Ем рецепт да си најдеш, ем декорација ко шо треба,ем да те бива да доловиш вкусотиите. Не е шала
Јас пример, би ја бирала Данка, сакам тиквички со лук и оцет..ама,многу ме дефокусира она мевценце и кривче леб. Заборавам на тиквиците. Нај-фотка ми е. Најручек.. Бошка(бидејќи сакам мусака од тиквици), Коловоз (бидејќи си ја правам и јас таа комбинација..тестенини и тиквици), Џинџерица (бидејќи сакам јајце со павлака запечени во рерна...би јас полнежот да е друго...не ориз де ама, ми аресе фотката со тие свежи, зелени брокули..натопорени во тавата) Нај би ги лапнала.. сега,веднаш и одма...бургерот на Dgirlll и ролничкиве на Анел (победникот), разбира се. Најтрадиционална верзија што секогаш ја јадам и правам...Val-Dim, Феминка и eutixismena. Нај..."више среча други пут" Бриџит. Ова, за да не биде нај утка рецепАт де. Ели со нејзините крцкавци, гаравци ама, најсакам па подзагорени, крцкави... како и Скорпија со кашкавало-тиквичките.. тоа, горе-долу ми се познати утки, оти веќе сум ги направила и ќе ги направам уште едно зилион пати