Еххх... Зар и вакво нешто постои ??? Лажирање, намештаљки ... Упс... Некој гласал за мене ... Не, немам дупли профил, а и не познавам никој од форумов!!! @ceca-1 ти благодарам за гласот... Навистина знаеш кој имал „најубави“ тиквички неделава !!! Мммм... Што било финтата на темава ... Агитирање самиот за себе и опссс добиваш гласче
@Val-Dim Во претходните теми беа спомнати на шала фантомските гласачи и дупли профили. Без агитирањето нема да е интересна темава. Само да не не караат дека пак муабет си праиме
Ооооо, колку гласови отишле кај @anel. Време е да се замешам и јас во "манџава" со тиквици, па да си кажам дека мојот глас отиде кај @Peppermint. Шала на страна, убави и необични рецепти имаше.
Обожавам тиквички, сите ми се допаднаа. Ама дефинитивно вода во уста ми се собра во моментот кога ги видов ролничките на @anel Нехумано добро ми изгледаат! А толку просто за припремање. Ги замислувам свежи и сочни со полн вкус на кремасто сирење...ммм Во исчекување сум на нова тема : )))) Се надевам ќе успеам да зготвам нешто овој пат.
Анел,можеш однапред да ги кажеш следните две три теми барем? Може па и ќе направам нешто,за да не ме караат. По писмена чат пат ни даваа тема " Слободен избор".
Затоа ми гореле ушите толку денови, сте ме оговарале во отсуство, м? Благодарам на сите за гласовите, машала ги има, искрено не очекував толку. Јас мојот глас го дадов за @Bridget , кај се измачи со подготовка, па и печење во недоглед, па и со рецептот ја враќав два пати.
Се сoжaлиле луѓе пa глaсaле и зa мене. Ќе менувaм тaктикa oд сегa, немa дa нaпнувaм туку нa кaртa сoжaлувaње. Кaкo цел ден гoтвев, се мaчев, препрaвaв, ви гo oпипaв пулсoт, чaтaлење мнoгу не сaкaте Ајде @anel другa темa, и тaкa јaснo е.
Јас нема да зборам веќе за нова тема , само ќе речам НЕМОЈ СЛУЧАЈНО ДА СТЕ СТАВИЛЕ КАКО НОВА ТЕМА !!!
Нема што, се гледа од авион каков бил рецептот на Анел кога 30 гласа е напред од останатите, така да нема што да се лутите другите Мило ми е што барем тука, најдобриот секогаш победува
Абе сакаме, не дека не, ама веќе ги ставивме низ темите, па нема да можеме истите да ги ставиме. Добро имам некоја фотка различна, за мене не е проблем. Ма шо се замарам, и онака никогаш неам победено.