Овојпат за @Babushka Тестенини, пршут? печурки, јајце. Лесно можам да замислам една чаша црно вино до јадењево, и баш ко за мене направено
Битно си напишав реферат што, кој, како и дека гласав. Ја отварам темава и ја гледам анкетата се уште ми стои отворена. Значи заборавив да гласам. Да не сака виша сила нешто да ми порача? Оу да, и Бабушка е врвна со јадењата. И ово и изгледа вкусно, само дека јајца никаде не видов
Ah da mislev na tuna ama po navika na italjanski i sum pisala tono Aaaaa bas blagodaram za glasot bas si se mislev koj li glasal za moite jajca ete sega zNammi olesna e pa ajde da ti vrajkam na tebe glasovi
Ете, знаев. А тек па да ставев јајцина @Bridget уште од минатата тема најави дека ќе води кампања со плачки Што се однесува до мене, не влијае ничие фаворизирање . Секогаш гласам за нешто што ми се гледа убаво и за уста( некогаш по претпоставка) и за очи, необично, нешто што добивам желба да го направам/пробам. Овој пат се мислев меѓу @Babushka и @Peppermint , гласот отиде кај Бабушка.
^^Види стварно Знам само дека видов нешто ко сланина ми се причини, оно било шунка. После ми текна дека имав видено јајце, ама го игнорирав, го избришав од меморија бидејќи е поширано Не го гледав видео поставено, поширано ли оно беше варено на око во вода без љушпа нели?
На сите ви се убави јајцата,убаво зготвени,но јас си гласав за @referentka Оти на таков начин досега не сум спремала јајца
Ја за @Bridget овој пат гласав. Најчесто правам и јадам јајца на око, да е ровко, баш како на сликата на Бриџи . Е сеа, не сум правела поширано јајце. Од сите рецепти, само тоа ќе испробам следно.
Ај и јас да се изјаснам. Гласав за @Babushka - јадење како од ресторан со две мишелинки. Но, отпосле го видов кромидарникот на @Winter Lady и паднав во транс. Ме потсети на детството. Мајка ми често го правеше, ама тогаш кога ќе речеше кромидарник (со акцент на вториот слог од назад) има за ручек, се лутев. Сега како ми се пријаде, ќе и се бапнам на гости деновиве со нарачка.
Ја те гласав, не мрчи! Ме купи кога ги дотера јајцата у спојлер Се зезам, супер изгледаат и без очиња
Никогаш не сме правеле кромидарник. Генерално тава ориз нејќам... трауми имам од оризот на мајка ми. Увек залиен со екстра зејтинче Ама у филм беше од увек дека и е убав...мојот демек не е. Мрш ма. Туку, како си правите на ти го - дај ми го... ааааа. Па и за утнати рецепти си гласате. Штета нема могуќност да пробате па да треба се тоа утнато да излапате,што сте го гласале. Видим ја. Све видим. Арам да ви е! Колбасите на Галаба требаше да победат уствари.
^Плус секој си кажува за кого гласал. Тоа за случај утре задутре да му треба глас да не бара фантомски гласачи. Одма лп за на ти го-дај ми го има.