Фала богу што не ме ставиле на листста. Вака помалку ќе се обрукам а офф топици ќе ми се по дозволени. Ама неправдата си останува. И никој не реагира од страв од конкуренција.
Место за @Babushka ,за @Mekuska го дадов гласот.Двете на -шка кога завршуваат. Овој пат навистина имаше многу опции за избор. И Бриџит и Референтка и Пеперминт,сите многу убаво сте спремиле.
http://forum.femina.mk/threads/Фемина-готвач-Гласање-Јајца.24946/page-63#post-2825390 Eve be milaa, a zosto mi bese dolzna ne pametam Pokraj tebe i na drug mu teknalo da glasi, fala vi.
Нема убав изглед, ама го знаете вие вкусот на КроМидарникот колку е вкусен.Да изгледаше малку подобро може и ќе победев Фала Рефке
Еднаш имам кажано, тоа кога беше темата за сендвичи дека сум голем љубител на сендвичи и ако не беше референтка 100% сум сигурна дека за Бриџит ќе гласав. Иако и на пеперминт сликата ме стрви Кромидарник никогаш досега не сум јадела. А, викате вкусно е, м? @referentka мојот глас е и твој
Да превкусно, тавче гравчесо кашкавал и ова ми се многу вкусни.Најомилени. Браво Рефке, за доказот.Ти должам глас Кој ке победи да ставите нова темата кУрмид и јас прстените од кромид ги обожавам
@LivingGlam не успеав да расчепкам по рецептиве. 2-3 недели нисам био ту. Сега видов дека јајчарки се на ред. Оправдано нека ми е. Дури вчера видов, радо би се такмичела ајде некоја наредна прилика. Иако би останала во сенка покрај вас Еве и сега незнаев за кој да гласам, мижејќи стискав па сум ја погодила @Bridget @Bozica1980 тенкс за комплиментите ама далеку сум од делата на @anel дигам два прста ако ме прими како доброволец за инструкции да поднаучам некој марифет.
@galapce и јас не бев на листата претходниот пат, ама кај мене беше оправдано. И онака немаше да имам ниту еден глас. Па затоа од срам си промолчив. Инаку на темава редовно се восхитивам и си гласам. Имав идеја најдобриот рецепт да го стават на сајтот фемина. И онака имаат катче за готвење па да небидат само рецепти лепени, сечени од некој странски портал, да бидат наши. Ама Михајло не чита па не е ни важно. Само мислам дека летово поретко ќе ја отварам, ми влијае на тежината. Не си верував самата себе дека добив желба јајца да си зготвам.
@kolovoz навистина сподели прекрасна идеја. По дифолт може ќе заживее многу повеќе оваа тема и многу повеќе жени ќе се трудат да зготват по нешто вкусно и издекорирано. @RainBow што велиш за оваа идеја?!
Ти благодарам мила И јас мислев како тебе. Само да напоменам дека награда на форумџиката ќе биде тоа што нејзиниот рецепт со слика, ќе биде објавен на сајтот. Значи да нема дополнителни парични награди. Сепак би сакала да преовладува љубовта кон храната и готвењето, како што е и до сега. Приватноста да биде заштитена на тој начин што ќе биде објавено само под корисничкото име како што е овде. А вооедно и да има линк до форумот за љубопитните кои сакаат да ни се придружат. Мислам дека навистина би ни било позабавно. Наместо на ФБ ќе постираат повеќе овде. Затоа што овде ќе се цени вашиот, нашиот труд.
^ Ќе се бoриме зa нaслoвнa? Пoстoи шaнсa дa ме имa нa нaслoвнa? O МАЈ ГАД Знaев декa ќе успеaм вo живoтoв