Аууу, јас не сум се уклучила неколку дена, гласање почнало, сте ме спомнувале, па и гласале Фала пуно Да одговорам на кратко, @Bridget @Sky-butterfly тоа сувомеснатото е Serano ham, па дека хам, јас си го преведов како шунка. А уствари стварно е повеќе како пршут. @Peppermint две мишелинки ма, леле Туку се бориме за насловна сега? Одам јас да се дотерам за сликање со тањирот, како трета пратиља.
^ трета де, убаво си кажав. Ти прва неприкосновена, па Референтка, па јас трета пратиља. Ама кај и да е ќе стигнам до четврта, ми диши Бриџит во врат.
^ Ти дали два или три гласа имаше, откако кажавме јас и пеперминт дека за тебе гласавме почна нагоре со гласовите Едно фала да кажеше
Мрш мори, ти мене ќе ми кажуеш дебела Кажав од мрза го готвам многу ретко 3-4 пати годишно Е или кратка диета или ич. Кај можам јас да издржам толку.Сепак се е навика де, ама понатаму долги диети. Следната тема морам да победам па ако сакаш и прасе печено да е.Ќе зготвам било што иако ќе сум на диета на што личи ова никогаш да не победам која пеза сум @referentka Шепни ми во лп, која тема ја планираш следна. И за гласот за враќање морам со доказ да се појавам или ? Гласав за тебе кога беа ситните колачи
Абе ја бев трудна, а твојот изговор што е? Извинете луѓе за оф топициве, ама неможев јазикот да го додржам.
Пак сум заборавила некој. Така е кога со едно око мижам со другото ставам анкета. Тагнете ме одма следниот пат да видам и да поправам, огромно извинување до @galapce
^ Така ќе ја пуштиш да си помине? Јас да бев ќе се обратев до админи, ќе пишував постови на секоја можна тема за дискриминација, пристрасност, неодговорност...ти си знаеш, ако не си го почитуваш зготвеното, не знам што да кажам.
Сакаш да ми кажеш дека.. толку време си тука и не си отворила секс темите? Згрешивме јас и @CrazyOne што не ја тагнавме Рејн...само пишавме дека ја нема Галаба. Па и она не се пожали а јас заради кулбасите ќе ја гласав Мама25 да беше со тие нејзини сендвичиња со јајца, ха(!!!) ќе ви направеше.
^ Мори жабо ти удриле хормони у глава, којзнае што афродизијаци користиш за готвење.Јајцава ги гледаш од некоја друга перспектива Не давај вакви идеи, ако победи ќе Рефка ќе стави наредна тема на мени колбаси па тогаш ќе те видам