@skorpija123 Акo не сaкaш не мoрaш дa стaвaш рецепт, пoжелнo е, нo не и зaдoлжителнo. Уживaј, гaлaбa мислиш сите ќе ги гoтви пa рецепти бaрa.
Честитки за заслужената победа @referentka Прекрасна нова тема - мафини Неделава нема да Ве дружам... Скар сум Ви... Ниеден глас за јаЈците не добив ... Се зезам ... Неделава од кујна нема да излезам, ама мафините не ми се на долгото мени ... Но, да си знаете , тоа што не учествувам, не значи дека нема „критички“ да Ви ги разгледам маФините ...
Честитки @referentka! Убава нова тема, очекувам пак многу различни идеи и рецепти. Проверив одма, имам смеса од Dr. Oetker во шпајз Ќе се потрудам да ве дружам, се надевам ќе имам време да направам некои. Ако не, после две-три недели ви се приклучувам пак Пауза за одмор
Ај и јас еднаш да ве дружам Рецепт: -3 јајца -10 лажици шеќер -1 филџан млеко -1 филџан зејтин15 лажици брашно -1 пециво Шербет/прелив 3 лажици како 12 лажици шеќер 1/4 маргарин 15 лажици вода Мрвиците се додадени за декорација Ова е рецепта за друго благо,тогаш пробав со овој рецепт да ѓи направам и испаднаа супер
И јас сум за рецепти. Посебно за месени, матени работи. Бидејќи кога гласам обавезно ги читам и состојките внатре, те.рецепт. А можеби и ќе правам она што ми се допадне. Еве сега мафините. Сите се исти на изглед, како ќе ги замислам на вкус?
Хaхaхaхј Не се дo тoлку не зезaј oд светлoтo е види ги тие нa крaј пoсветли се Се нaмaчив вчерa aјде без мaaни
Па и најубава слика бираме, да не се лажеме. Гласаме и за незготвени работи Quuen сега ќе треба да си купам некој мафин, да залажам душа.
3Јaјцa 2Финџaли брaшнo пченкaрнo 4Фин.брaшнo oбичнo(мoже и три сo три ..три oбичнo три пченкaрнo) 3Фин.млекo преснo 1Пецивo Внaтре стaвaте штo имaте сирење,сaлaмa,прaз спaнaќ..вo мoиве имa спaнaќ и сирење,плус прaз aкo имa е нaјубaвa кoмбинaцијa
Уште ли за рецепти напнувате? Јас пак за инат, колку повеќе досадни сте, толку помалку ќе ставам, т.е ич. И нормално дека за слика гласам, онаа што ќе ми фати око, гајле ми е што има внатре.
Честитки Рефке ! Апсолутно се сложувам со @galapce @Sky-butterfly и @referentka за пишувањето на рецептите. Врз основа на што ќе процениш колку е добро и квалитетно тоа што е направено во натпреваров, а нема рецепт ? За сликОо ќе гласаме само ?
Да, за слика и гласаме само, затоа што за да гласаш за рецепт треба да го пробаш јадењето. По која логика да гласаме за рецепти? Да не ставаме слики тогаш само рецепти да пишуваме.