Двa денa не сум oтвoрил темaвa... 10 стрaни испишaни, пoбедник изглaсaнo, нoвa темa пoстaвенo. Честитки дo пoбедникoт, ме зaфркaвa нетoт и не мoжaм дa видaм кoј е, aкo мoжaм викендoв ќе нaпрaвaм некoи мaфини. Инaче и јaс сум зa дa се пишувa рецептoт.
Една постара слика на од син ми крштевката. Малку е матна оти е сечена од слика во колаж. Не ми текнува на рецептот. Украсени со хопла, чоко стоби флипс и харибо мечиња.
Солени мафини со пршута и фета сирење -2 јајца -малку зејтин -5 лажици брашно -100мл кисело млеко -пола лажичка прашак за пециво -фета сирење од око -пршута од око ПС-ако не ви се погоди,до ОКОто ќе е МОЛБА до наредниот ПОБЕДНИК Дајте нешто ПОЕДНОСТАВНО,на пр помфрит,ако сакате да учествуваат и домаќинки како мене
Омилената ми тема, а мене рерната не ми работи веќе цела недела. Ама ќе ви украдам некој рецепт кога ќе можам да направам.
После мафините на @referentka џабе ми е да се мачам да правам, ама за гласање се двоумам, @Bridget ме плени, со рецептот особено Сега се
Прекрасно изгледаат и чиста десетка за декорацијата,ми се пријаде вака доцна.Морам да ги направам и пробам
Ама сте се напнале на темава, а се уклучив слики да гледам. Голема работа ако нема рецепт. Убаво да има, ама ако некој не сака што па ќе напињате?! Мене не ми смета да нема, ако сакам рецепт ќе си прашам. Друга работа, кога гласате ги споредувате рецептите или пак пресудува она што е убаво на око?! Ако се земат победничките фотки до сега, второво доминира. Ај чао сега
Ајде една убава вест за темава да се врати во првобитниот сјај. Прифатен е предлогот за победничката слика и рецептот со името на форумџиката да се најдат на сајтот. Победничката слика и рецепт од темата Мафини ќе биде прва која што ќе биде објавена во категоријата Рецепти. Среќно на сите.
Леле, леле оваа работа голема испадна. Одама си замислив филм, победничката на насловна...па фрчат блицови ...па ....па гостување во емисија во живо (кај Баба Рада) или во ,,Храна и вино,,
@kukla21 не замерувај за коментарот, сега сфатив дека се зезавте, само површно читав. Ич не ми е тука умот, дека петок.
Ay vidi gi ti niv mashaallah. I na naslovna ke se prci pobednikot. More moreee.. Arno se otkazav od takmicenje na vreme. Ne sum jas za takvi ceremoni. Me mrzi ednostavno xD Aj so srekja na site. Aaa ke ima cestenje...ajde ajde