Pozitivno sum iznenadena od kreativnosta i umesnosta na clenkite. Sekoja cest. Konkurencijata e isklucitelno jaka sto mi e posebno drago.
@Someonespecial Нема врска Ипак што вели Вал, конкуренцијата е јака, а сеуште не се вклучиле сите! Инаку, јас моментално сум измеѓу Скај и Пеперминт. На Скај се совршенство, точно кога ќе се каже мафин, на нешто толку слатко асоцира! А од друга страна ми е Минт, дека сум по соленото But we'll see
Спешлке немој вака,таман добив покана прошиот пат да учествувам. Сега ќе се премислат што ме викнале Голема конкуренција има како и секогаш! @anel @Lady Phoenix @Abrakadabra @Babushka kaj сте?
Znaci bravo za site sto ste se potrudile. Ubavi mafini ste napravile. Jas mojot glas (ako moze, I ako nekoi mi objasni kako da go napravam toa ) go davam za Sky. Stvarno mi izgldat mnogu ubavi vkusni. A mora da napomenam deka ne me potkupija
@Natasha2012 ке има анкета, па ке си гласаш за тоj што сакаш Инаку да Ви кажам имате време до утре вечер да правите. Утре вечер ке бараме анкета
Здравје, следна тема. Немам калапи за мафини, а и ќе треба сама да ги јадам. Мојов лепотан јаде само купечко благо. Ама морам да признаам дека јака конкуренција има.
Нема да си простам што не запазив последен ден за ставање слико. Да знаев ќе сликав денес, на дневна светлина, на тераса, со професионалниот апарат .
Decki,radi Vas se soocuvam soo bracen problem. Na Refo koa mu pokazav sliki od Vasite mafini mi vika-NE TE BIDUVA Mala sala Koja ke pobedi ke i dojdam na mafini i na kafe
@referentka Рефи, ти на Рефо да му кажеш да си направи профил за да учествува и нека многу многу не раскажува, туку да го видиме на дело Се покажа во Инстаграмот, ајде и тука
Refo vika deka ne ja zenil najdobrata gotvacka. Ama i...neli treba nekoj da proveri dali receKtot navistina e kako na slikOto???
Така, така Истото ќе ти го кажев бе Дано, требало и на бела маса да сликаш, или бела позадина А да бе да и го земе некоја, ти мислиш она глупава е да го зачлени тука, да најде шВаЈерКи Мислам дека за Мама или Кукла ќе гласам @Eli23 Ако толку обожаваш карамел прелив купи си на Витаминка, превкусен е, и за трилече и шта год.