Анкетата е поставена, сликите без рецепт се дисквалификувани. Ве замолувам за следната тема да пишувате целосни рецепти, состојки и подготовка. Мојот глас сепак си отиде за Скај.
Дани не ти треба ни подобра светлина, ни подобар апарат... Мафините ти се прекрасни... Цело време мислев да гласам за @Sky-butterfly, но кога ги видов мафините на @danichap и @Mama25... Навистина не знам за кого да гласам . Неделната тема - мафини, излезе најкреативна ... Браво девојки... Сите сте за насловна Spoiler: глас Нема да гласам сега!!! Ке почекам 2-3 дена за да видам чија „кампања“ ке биде победничка !!!
Мојот глас дефинитивно оди кај @Sky-butterfly , затоа што, јагоди пресни не јадам, ама пак, за се што е со јагоди душа давам. Скај едно прашање-јогуртот што го ставаш е благ, овошен или кисел?(се гледа колку сум домаќинка) Битно ми изгледа лесен рецептот, па да фатам да ги направам и јас
Иако гласав за мама (тешко ми беше да се одлучам), гледам дека Скај убедливо води. Па, ајде, нек се угоде.
Гласав... за @Sky-butterfly , кога ке ти дојдам на гости има да ги направиш, за да потврдам дека вреди што сум гласала за тебе
Ти иначе Скај се припремаш ли психички за насловната која ти претстои? Немој после ова да почнат да те викаат по Вешта жена, Брза кујна и сите редум кулинарски емисии, па после не знам кај ќе ти е крајот.
Јас ја повикувам @Sky-butterfly во соодветната тема да пише Кој ќе се погрижи за вашата шминка и фризура за НАСЛОВНА