Па да знаеш дека се припремам. Оти тешко се носам со славата Не бее, далеку сум јас од вешта жена. Јас сум за експресни рецепти, ама вкусни @Ordinary па ќе се погрижи еве например Анѓелина Џоли Неа да ја изберам (за аватарот), м?
Не знам јас ти за кај си, ама знам оти и ние ќе загазиме покрај тебе ако почнеш по телевизии да се врвиш... Ти таму, ама ние па од пред телевизор нема да смееме да мрднеме. Ни работа потерана по дома, а ем ќе се направат длабоки дупки на гарнитурите. Ја нае*авме.
@Sky-butterfly по неа се познава дека јаде мафини секој ден Гарант само ги прави за ДЕЦИТЕ,она со гледање им се слади
И да немаше да се става на насловната, на Скај мафините веќе изгледаат како такви. Слатко совршенство од насловна, што дури ги гледам како од некој француски врвен кулинарски весник. Структурата, уреденоста, јагодите, she nailed it.
Очекував појака кампања на изборот за нај маФинче ... Не само со слика и рецепт, туку и со зборови треба да се „отстрани“ конкуренцијата... Од толку „кампањи“ во МК не сте научиле ништо !!! Каде се дискусиите од типот... фотката ти е матна, не си ставила доволно брашно, си ги препекла мафините, тапа ти е украсувањето ... Девојки, треба да се „заслужи“ насловната !!! Ми се допадна што на анкетата @RainBow не дозволила да се види кој „води“ додека не се гласа!!! Така секој ке гласа за тоа што најмногу му се допаднало!!! Нема да има „шеми“ од типот „чекај да им ги помрсам сметките“ !!! Па, така, во недостаток на жустра кампања, повторно ги разгледав сите фотки и рецепти и гласав за мафините што најмногу ме привлекоа... По благото сум, па мојот глас отиде кај @Sky-butterfly
И мене ми се допаѓа промената во анкетата. Ова ти се вика гласање. Значи вредеа промените. Ајде Скај смислувај нова тема.
Еднo сaмo дa кaжaм... не ми земaјте зa злo, мaфините нa сите ви се супер, aмa oвие штo се декoрирaни сo шлaгoви и кремoви oдзгoрa се веќе тoртички (cupcakes), не спaѓaaт вo мaфини. Клaсичните muffins се без вaкви декoрaции. Дa си кaжaм јaс
^^Ama sepak nisto ne se znae do samiot kraj. Vidi, I za @referentka imat nadez. Eden glas eden, koj ti go dava. Najdobro e da si pocekame.
Честитки @Sky-butterfly! За сите што досега сум гласала, сите победиле, ама овој пат, посебно ми е драго!