Анкетата е поставена, сликите се тука за поголема прегледност. @nena2010 овој пат е дисквалификувана, иако имаше одлична фотографија, сепак се надевам ќе се придружи и во следната тема со фотографија. @manako исто така не влезе во конкуренција бидејќи немаше ништо овошно, а сепак темата е овошен десерт. Одличен избор има овој пат и јас не знам за кого ќе гласам.
Леле убавини, со секој нареден пост да се премислува за кого да гласа Ама сепак за @Mama25 пак гласав, и овојпат драга победуваш дефинитивно со совршенствово Јас ти честитам насловна уште од сега
Teska borba luge, teskaaaaa 100 pati gi poglednav desertive Se resiv...@Mama25,za tebe glasav Zenski alal da vi e, sekoja cest, kapa vi simnuvam, site ste super no eden mora da bide pobednik Cestitki
Да ја ставив тука, па таму, така разбрав дека смее. Ако не смее слободно нека ме дисквалификуваат, секако нема да победам тоа однапред знам. Чисто за забава ставам слики
Абе ја колку шо знам прво сликата овде треба да се стави, па потоа може да се стави во фемина инстаграм. Бар така беше во прошлите натпревари
Леле луѓе како да се одлучам Следниот пат не бидете толку совршени. Ма изгледа најдобро и да не гласам. Ај ќе поразмислам уште малку
Фала ви женски на сите, ме изненадивте Ајде на викенд кај мене на Џамбо Шарлота! Јас гласав за @Lady Phoenix иако се мислев долго за кого. Ама некако ме освои уште првиот пат
Оди па одлучисе овој пат. Мама некако најовошна,луничка најсочна,1209 најледена,Лејди и Ајрон најчоколадни,па кошници па ролати па сладоледи.