Леле луѓе какви десерти сте напраиле,јас не знам за кого да гласам,најозбилно Па и јагоди насекаде,мора да се проба нешто од овие. Алал да ви е
Se mislev pomegju @Lady Phoenix I @IronLady . Si rekov sogurno glasot ke ojt kaj edna od ovie dve. Arno ama I @kjukli mi go pomati umot. Go lizam sladoledot od ekran I sega idam da glasam so eci peci pec..I ja gledam velicenstvenata torta na @Mama25 I aj sega ni eci peci ni zeci meci ne pomagat. Ne glasam -.- Spoiler Neka me potkupit nekoj. Lesno se prelazuvam Edit. Aaaa I tortata na @♡BuBaLe♡ mi se vrtkase niz glava celo vreme. Gospode pomogni mi. Za koj da glasaaam?!
Браво девојки, и за мафините од претходната тема, и за овошниве десерти. Сите изгледаат примамливо, камо да можевме да си пробаме од сите, мх мх мх... Честитки до Сакј за победата со мафините и првата насловна За последнава тема се мислев за кого да гласам, кој од кој пoубав рецепт. На крај се одлучив за Пеперминт. Најоригинална ми е идеата во споредба со останатие. Делува вкусно и изгледа префинето. За девојката што праша кај сум, бев на одмор, други за мене готвеа Следната тема ќе ве дружам пак
Sepak si glasav za maj Lejdi Bravos za site. Cestitki za Skaj, krasit slikata a sega I na Mama slikata edvaj cekame da ja vidime na sajtot. Trebit I spisanie da si naprajme so receptite I slikite kako na Hrana I Vino.
До вечер до 8, ама има ли поента да се чека? Убедливо водство има кај Мама. Ништо нема да може да се смени.
Ej Mama, sakas I ovde da si go delime prvoto mesto? Se salam Cestitki mamicka, sajtot ke bide so uste eden sladok ukras. ^.^ @Mama25
Честитки @Mama25 Уште едно ремек-дело ја украси насловната на Фемина Се надевам со новата тема исто сите ќе бидете толку и дури и повеќе креативни
Ви благодарм на сите за честитките секако и на комплиментите Епа ќејф е да си на насловна на феминава. На сите рецптиве ви беа кој од кој. Секој на посебен начин убав, одвај се одлучив за кој да гласам. Не било лесно и да се гласа. Жени се надминувате себеси во темава ова најискрено! Редовно не ја посетував темава па ке предложам Паста осносно тестенини во било која форма и облик како главно јадење,закуска, предјадење итн. по желба. Да се пребациме на нешто солено зошто шеќеров ќе ни удри во линија Имам некое претчуство кој ќе победи нареден пат ама не кажувам @referentka правам и јадам оди да видиш и тоа колку само некако почнав да водам сметка колку одкога ослабев. Не сум со мало бебе,мали порасна 3 годинки има за сметање е помирен од тртлата која со 6 години сака цел ден да се мотка во кујна. Ама па среќа свекрва ми е во близина па знае да ги причува. @Kukla994 да даваа награда ќе ти ја поклонев душо,вака треба само слика да делиме
извинете на оф топик. Моето омиленоо,сега јуфкиве не ги сликам ама чекајте наредните денови едно фото.