Фала ви за комплиментите девојки Да знаете дека ќе имате сериозна конкуренција од сега Јас чекам да завршат сите прикачувања на слики па убаво да размислам за која да гласам, тежок е изборот кога не има волку многу вредни дами
Фала @Summerlover Самерке,да си напраиш во брзо време А јас како ги меркам Карбонара,утре обавезно правам,ми се навртија в глава од темава
Neli veke trebase da imat anketa ovde Ili sepak ne? Nekako epten dolgo vremevo mi se vide. Ja ko demek znam za koj ke glasam pa aj stavajte anketa
Еве ја анкетата. Само немам време да ги издвојам сликите како минатиот пат, доколку некој може слободно нека го направи тoа.
Ooo Rein, koga veke si tuka stavi anketa I vo drugata tema. Inaku ja so mizenje glasav I glasot otide kaj @sagittarius57 sepak
@Lady Phoenix @Lux @Marossa @♡BuBaLe♡ @dunika @Babushka @fairy88 @decmk @sagittarius57 @Dgirlll @s1a1n1d1r1a1 @zhap4e @pandelka @PrettyDramaQueen @skorpija123 @Sky-butterfly
Јас гласав за @Dgirlll . Имав уште две фаворитки ама пиперката ме премисли, не ја сакам во тестенини (Да ви дадам до знаење дека не гласам за слика)
Sakav da ucestvuvamna temava bas moj fkus ama so postov redosledot na gotvejne e smenet Inaku glasav za @Lady Phoenix za mene pobednik,najprva imase staveno ubava slika i ubav recept
Пф, ова не е да ни дадеш до знаење дека не гласаш за слика, ова е кампања против нас - пиперкојадачите и во тестенини и во сé. Де, потсети ме, твојот сладок компир кој за ништо не го бива, победи ли...оној пат? Море, море. Глумење лудило. Иначе, Dgirll.