Јас си гласав за @Dgirlll убав беше и рецептот и сликата, како од ресторан стокмена колку што треба без додатоци и позадини што би ти го одвлекле вниманиетo.
Кога веќе сум тука, сакам да ја прашам @Dgirlll што телефонче зема? Дефинитивно убави слики вади. Вчера баш гледав и во фем. инстаграм. Да не бидам оф, ама гласав за prettydramaqueen.
А ти мојот сладок компир го проба? Гласаше за него? М? Нека биде кампања против пиперката Одамна немало жестока кампања на темава. Абе за насловна се работи, пожестоко малку Жапче, богами ти се воодушевувам на трудот што си го вложила, тоа со иглата не го правам да ме отепаш и убаво изгледа, ама ич не ја сакам пиперката таму
@anel ...па нема кампањи оти почнаа сите по правила и прописи да се држат. Да не списка некој и за тоа па у правилник да уоквири, Реин, потоа. А, компирон... што сакаш стави му, џабе му е на тој Уште чипс да пробам, некад. За пиперките ќе ги обавестам сите продавачи на чушленца, да не ти продаваат од сега! Dgrill, сеа ќе разгледам шо телефонче е, баш Пре-супер се сликите,стварно. (Ама и твоите специјалитети и декорација увек ми се свиѓаа)
Јас најмногу од се поштувам карбонара (дека е мн здрава хаха) ама овој пат ќе гласам за драма кралицава. Ми иде таблетов да го излижам
@galapce Многу голема домачица јас, огледало приборот сум го напрајла. Оти јас неможам да се видам? Да барам да ја бришат сликата, оти ако победам кој ќе застанва за автограми по улица
Ako pobedis kralice, so koja slika ke se prcis na naslovna,m? @PrettyDramaQueen Ili da glasame pa koja slika ke imat pokje glasoj- taa neka ja lepat
хахаха навистина тешка борба имаме со @Dgirlll, неизвесно ќе биде до самиот крај Но, ако навистина победам главнава слика ќе ја краси насловната на Фемина
A, нема губење надеж до последно. Кампања, почнувај. Куклана994 треба да те обучи за тоа. Р'шум направи пред некое време во натпреварот за фотографија Е, луЈѓе.... гласајте за Dgirlll