Моите обожаватели веќе направија да се осејќам како победник убо ќе ми е и второ место, нејќУм центар пажња да сум, веќе доволно ме издаде галапче на радозналите
E ovoj pat garant vo ludnica ke zavrsam. Ok, ako ne sakate nema. Da recete posle ovaa ni razbiranje nemala
Глупости Dgirlll треба да победи, друга работа што ич не ми се свиѓа пола кило тестенини потопени во сос, овие на мојот фаворит се баш потребната количина за порција. Гласајте ајде бе.
Не да се фалам, ама ај ќе се пофалам хахах, многу беа убави шпагетите, сите што сакате да ги пробате, гарантирам за вкусот.
Ej, таа била лузер. Па, добога, ние што сме со по 20+ гласа разлика со победникот, шо сме ко така? Ајде, следна тема нека биде. По сета негативна кампања што ми ја удрија од сам старт, богами... пердувите има да ви ги искубам кога ќе ви ги видам тањирите и тавите и во ИнстаграмО и туА. Патем, гласајте за Dgrilll, eхо! Нека не ве лажат другите тањири. (нели може последново од коментарот... да се врти ко телоп и да л'ска, а?)
Нема време, ќе ги поткупевме админите то последното да го стават како рекламата за ласерскиот депилатор што беше, да му ги извади очите на сите штом отворат
Можеме да идеме на поинаква понуда затоа, ајмо људи. Уште четири гласа за Dgirlll! Добивате... кило шпагети со победничкиот сос плус, гратис, сос по ваш избор. Се зготвено. Вие само да дојдете со празен стомак и да изедете. А, и ладно сокче следи.
Аууу два гласа разлика, можно ли е да дојде до пресвртница во последните минути? @PrettyDramaQueen мора да ја појача кампањата во последните минути, инаку отиде за влакно победата.
А ако има изедначување ами? Да му речам на мајками и на братми да си направат профили и ете ги тие два гласа уште еден треба сега
Ајде, Кукло. Сега е моменАт. Вчера некако, ко контра-ефект да имаше. Секое пишување, на спротивна страна одеа гласови.