А, ова е сомнително со тој плус еден глас што отиде у меѓувреме кај Прити Драма Краљица. Да се испита,сакам детаљна листа од сите што гласаат у последни саат и нешто до закључување на гласањето. И адреси на ликовите и се сакам
Ми иде лажен акаунт да направам ништо лично против водачот на натпреварот, ама повише на преубавата градина се вади. Жапче а тебе стварно од старт те зезнаа, ја таман за тебе ќе гласав коа почнаа кај се шпагетите па кај се
I aj sega nekoja tema so sherbet neka vi teknit deka ja se zivo postirav vo fem insta pa da ne me primate tuka
Хахахахахаа куклоооо на ова време, никако шербет!!!!! Уште шербет на 40 степена...после ќе попукаме Може наредна тема нешто со сладолед да биде... или пак некој освежителен пијалок (пр.коктел)
Аууу, од кога волку тесно тука? Јас вчера мислам кога ѕирнав имаше 5-6 разлика Прити, шо не кажеш бе девојче дека ти треба кампања? Go @PrettyDramaQueen Ништо против Грл да се разбереме, ама сликата ме освоиии од прва
Сладолед кукло, зош од шербетот уште појќе ќе ми падне мука на олку степени Од шербетлии блага, признавам само баклава и назлифатми, ама не за ова време
ЈЕЈЈЈЈЈ изедначено, поради отсуство од последните минути во наптреварот, јас предралагам мојата соперничка да биде дисквалификувана хахаха, не дишете сега, нека остани изедначено јас одам да се туширам, таман да бидам спремна за официјалното затворање на гласањето
Мислам дека народот нема да одлучи, админите ми изгледаат наклонети сепак ќе им оди на страната, а цвеќињата стварно убави.
хаахах еве ме и мене Без разлика на тоа кој ќе победи навистина ми е мило што бев една од најгласаните тука Со кампањите не е фер што не ми помага ниту една феминка, сепак сум нова Има дозвола која и да сака да води кампања за мене во наредниов еден час, наградата е две порции шпагети (кои инаку навистина се превкусни) А следен пат ќе имам на ум да не сликам ништо освен тањирот, за да нема критики од типот дека другите работи дигаат рејтинг на мојата слика.