Ништо, нареден пат повеќе да ти се гледа главата на лажицата за гарантирана победа @Dgirlll . И стварно, сега ли најде да се бањаш, оди спремај говор. Море, знае ли @PrettyDramaQueen дека тука саде будали сме собрани, да не се истрауматизира? Едит - ете. Абе остај што ти викаат, од позадина се лапаат гласови на темава. Бриџит зошто не победува иначе.
хаахахах па морам да признаам дека ме трауматизирате малку со критиките Но, ќе се навикнам, како и да е ќе ви нема спас од мене
Ејј па погледни погоре мор, кој те поддржа и ти донесе среќа Кога ќе победиш, да ме поканиш на гости во дворчево, на убавиниве
Шала на страна, која и да победи од вас двете, победата ќе е и повеќе од заслужена. Апел за полесна тема следно - пинџурче, макало, некој дип за чипс, некоја салатка.
Ја предлгам Канапеи ќе се утепаме од декорирање. Ништо не можеш да водиш кампања, кога у најжустрото кандидатот се бања. Кога се затвара бе ова?
Фантоми се случија, команданте! Не можеме да се бориме против мрачните сили на феминското подземје. Не ја исклучуваме можноста од вмешаност и на моќниците во оваа валкана игра со шпагетите. Луѓето се гладни за ладовина и зелениш! Се продаваат за двор!
Тоа е Ова беше голема загуба за целиот тим кој посветено работеше на кампањата на Dgrilll. Честитки Прити На страна сета шала, убави и сочни шпагети имаше Кажуј, следеќо Од сега да се спремам.
Се удавив во две порции шпагети од разочараност Честитки Прити кажувај тема .. Во следнава ќе го вмешам и маже- со кувар ќе си имате работа, не останувам на еден глас
Jeeeeeeeeс Честитки @PrettyDramaQueen, сосема заслужено! Смислувај нова тема, а пред тоа ја повикувам и @Summerlover со еден стручен коментар во нејзин стил да смири ситуација, молим лепо