Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фемина собиранка...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Offspring, 16 октомври 2010.

1. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Добар предлог имаше некоја дадено.
    Ограничување на “поканетите„ само на оние кои имаат повеќе број мислења, барем над 300 или како беше....

2. sexymama

sexymama Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    84
    jas retko doagam na forumov , i ne bi mi bilo tolku interesno bidejki nikogo taka sekojdnevno ne citam
    znaci sepak mislam deka postarite clenovi poubavo bi si prosle , si imaat temi na muabet ihihihi ;)

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  3. NelChe

NelChe Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    277
    Мислам, многу е логично дека глупаво би си поминала јас, со моиве 50-тина коментари наспроти некои форумџики кои две и кусур години секојдневно киснат на форумов, меѓусебно колку-толку се познаваат и имаат слични искуства или размислувања. Девојки, убаво да си пројдете ако одлучите да се видите, се надевам дека еден ден и јас ќе ве запознаам (не сите, само еден мал круг форумџики кои ми се блиски со размислувањата ;) ). Штета што порано не се зачленив на форумов па и јас да ве подружам малку. Жал ми е што нема да сум таму да ви пружам добра партија смеење. ;) Се шалам, нормално. :*

4. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Не не феминки, ова воопшто не ми се допаѓа....начинот на кој се обраќате некому, па потоа фаќање сеир и омаловажување :x кажете си што сакате (реплика и контрареплика), ама не е во ред.....сепак сме фини културни и паметни и знаеме како треба да се комуницира, се кажуваат критериуми и тоа е тоа, кој не ги исполнува нема да учествува, а вакви цинични дискусии не се потребни :!:
    Што се однесува до моето присуство на собиранката, можеби на некоја наредна, сега нема да бидам во можност толку луѓе одеднаш да запознаам :D
    Ви посакувам да ја реализирате идејата и убаво да си поминете :hai:

На lorijana, senza.parole, doktorka-an и 9 други им се допаѓа ова.
  5. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Убаво реков јас... што веќе сме за собиранка подобро прво да си споделиме мејлови, фејсбуци што ти знам... и тоа е наша приватност ама кога и онака ќе се упознаваме што има врска тоа што сме споделиле фејс или меил... а вака се се праи лом =)

6. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    И сега, кои ќе одат на собиранката? :wasntme:

7. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    ^^ Подбро, пример по овој пост да пишат мислење девојките кои ќе одат: Јас ќе одам. И некој да направи список, после да се договорите преку лп, за време место..итн. :)

8. LadyStyle

LadyStyle Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    166
    Допаѓања:
    121
    Фемина собиранка би било супер за тие кои редовно комуницираат меѓусебе и сакаат да се запознаат.
    :)

Би можело да биде слично на анонимно..да не се знае кој е кој па полека низ муабет да се запознаваме.За тие кои нема да сакаат да бидат откриени(се појавила противничка,другарка и сл.),нема да бидат :)
    Само на влез ќе биде потребно да се завери дека е тој баш тој со е-маил,лозинка и нешто слично.Девојката која ќе го прави тоа нека биде некој од администраторите(Билката,Дијана..)

9. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Темата е исчистена и сите офф топици се избришани. Смирете ја топката и без меѓусебни расправии. :)
    Патем, ви посакувам убав помин на сите што ќе одите на собиранката. :*

На sesilija му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.093
    Допаѓања:
    1.130
    Ние у маало пред една недела,..без расправии се собравме...
    фино си се дружевме,..си се смеевме...си се сликавме...
    нешто као маскембал беше......многу убаво беше..!! :)

На Phyramide и julie77 им се допаѓа ова.
  11. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    638
    Без разлика дали сум пожелна или не...ниту се оптеретувам со тоа нити пак некој се замара со моето присуство или неприсутво на таква собиранка, но мене лично идеата не ми се допаѓа баш (тоа не значи дека не треба да се реализира)
    Таквата средба можеби ќе предизвика да се потврдат веќе постоечките табори на форумот, и се прашувам како би функционирал форумот после тоа! Дали форумот би се претворил во место каде ќе се подржуваат,ќе се поздравуваат,ќе се лајкнуваат девојките кои биле присутни на собиранката? Или грешам? :?: Што знам! Дали искреноста и понатаму ќе остане на исто ниво, дали членовите не би се плашеле од својата неанонимност... Мислам дека би следело разочарување после таквата собиранка... но ви посакувам убав помин и пред се добра организација! Јас нема да присуствувам од причини што сакам да си ја отварам душичката на форумот без да се стегам и да си мислам дека некој ме знае! Факт е дека некои работи ги чуваме само за себе, а форумот е место каде дел од тие работи ги споделуваме со ,,пријатеки,, кои не ги познаваме!

На Sara123, MadHatter, Em4e711 и 4 други им се допаѓа ова.
  12. beautiful87

beautiful87 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2010
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    116
    Не ми се допаѓа предлогов зашто некоја може вчера се зачленила и направила 300 мислења. Бројот на мислењата не се репер за ништо. Јас лично не би присуствувала никогаш на фемина собиранка, не затоа што се плашам дека ке се открие мојот идентитет и мојата приватност ќе се стави под знак прашалник, туку со тие што сум сакала да исконтактирам и да остварам некаков контакт тоа сум си го направила, сум си разменила фб и готово. Мислам дека идејава ви е добра но не вака јавно да ја пласирате. Тие што сакаат да се соберат и запознаат можат меѓусебно да разменат лп, па маил или слично, а не вака јавно сите да ве читаат па после да ви доаѓаат само колку сеир да фаќаат или од љубопитност да ви го дознаат идентитетот па после да ја немате таа слобода на изразување и споделување на вашите проблеми.
    Поздрав до сите феминки :)

На Name и UbavkaBube им се допаѓа ова.
  13. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128

Бјутифул тоа беше предлог најмногу поради оние кои немаа ни 100 мислења, а се пријавува. Немаат сите усул да знаеш, па се пријавуваа за собиранка и ние нели од 100-тина мислења треба да знаеме каков лик се крие зад аватарот.
    Повеќето се согласија со мојот предлог, зошто ти зборуваш и онака за исклучоци, а не може секогаш и нив во предвид да ги земеме.

14. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    345
    Мене ми се допаѓа идејата.Но,доколку се продлабочат размислувањата ќе се воочи дека Фемина не е обичен форум со општи дискусии.Фемина е форум во кој се зборува за интимноста пред се.Многу ќе биде непријатно кога ќе се случи собиранката и гледаш некоја познаничка ,па да пропадне човек во земја. :lol:

15. beautiful87

beautiful87 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2010
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    116
    [/quote]

Па да, поради тоа немање усул од страна на некои предложив договорот за собиранката "тајно" :) да го направите, па така нема да има непоканети кои дошле само да видат кои сте.
    Ви посакувам убаво да си поминете ако ја реализирате фемина собиранката ;)

16. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Зошто да не? :) Баш убава идеа да се запознаеме со нашите мили феминки. Еве можеме да се собереме на некое место па и Мистери може да ни пее [​IMG]

На Mistery му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    880
    Незнам дали оваа идеа се реализирала или не, но јас сум сепај за НЕ.
    Зошто? бидејки нема веке исто да биде ако сите се испознаме..некако се ке се измени.
    Во ред е ако се запознаеме со неколку души одделно, но вака баш ко собиранка некако не ми иде :|

18. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Јас морам овде да си ја раскажам фемина собиранката која ја сонував вчера. Многу беше интересено имаше една огромна маса на средина во една голема просторија, бевме кај Хипи дома, Хипи ни ја остави адресата во лп на сите, а ние само се појавивме таму, но никој не знаеше кој е кој така беше договорот да погодуваме...Е сега што се се случуваше...
    Хипи ме пречека на врата цела облечена во зелено,а по облеката имаше закачено живо цвеќе :?:
    Когла влеговме внатре ми покажа да седнам на еден стол всушност до Блупарадајз која ми стави цвеќе во косата (не знам што бил филмот со цвеќињата)...До неа седеше Штрумфетка облечена во плаво фустанче со танко бело коланче. Дафне и Пирамитка пиеја коктели застанати до системот за музика, Виножитка и Лакримоса жестоко се расправаа, Лилит седеше на маса облечена во црно со бисери, со шешир преозбилна и никој не знаеше која е, а кога кажа се прснавме од смеење, исто така многу се смеевме со Росоњерка која дојде по хеланки, а притоа носеше кратка маичка, Енца дојде во црвен дрес со нејзиното презиме на него :) Бројче во скиорска облека:) Сеси плавуша ли си ? Во мојот сон имаше преубава долга виткана плава коса до задникот со розова машничка;) и делеше совети на анниии за нејзиниот сексуален живот :D Марама дојде маскирана :lol: Георгина и Спаркс беа идентични како близначки само што Спаркс носеше шеширче и наочари како на нејзиниот аватар. Горде зборуваше за јога, Ариел беше во азурно син долг фустан, со црвена коса и веднаш ја препознавме:) Шилеа и Брајт беа постојано насмеани и двете најпозитвини личности со многу голема харизма не можам д ви опишам како изгледаа :x Ла фиј имаше направено фризура како на бети буп за да ја препознаеме:D Старфиш дојде по бикини. Офи луѓе ни дојде во краток тесен кремов фустан со пушка на рамо :lol: Кога влезе Џули со две шишиња вино во раце една висока згодна плавуша престана со своите активности и се прерадва кога го виде виното и сите покажавме со прст кон неа и извикавме Виножиткаааа и погодивме :rofl: Хајди хахахаха розова кратка маичка со голо меше, зелена сукњичка, жолти сандали и сина машничка во косата :rofl: Ливингглам ја препознавме по фустанчето како на балерина кое го носеше исто како на нејзиниот аватар. ФБИ прича за собом-иста Покахонтас. На каучот седеа нашите трудници Блонд, Анат и Ивановска. Вајлд си седна на едно столче и не изусти ниту збор беше многу срамежливка. Боа беше како и секогаш многу средена па многу лесно ја препознавме, а Пуфи-цуфи ја следеше целата собиранка преку Скајп :rofl: И така сите феминки на едно место, доволно е голем постов затоа не пишувам за сите одделно :* Битно многу убаво си поминавме и ни беше многу забавно !!

Едит: Заборавив да ви кажам дека откако се собравме сите по еден саaт на врата се појави една плавуша со темен тен, цела силиконска и вештачка, со огромна ташна, а во неа кученце- нашата ПРИТИ секако !! А Хипи му ја затвори врата пред нос кога и кажа која е...Лоша Хипи:)))

На BoaVista, sesilija, Ema.Sk и 10 други им се допаѓа ова.
  19. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    ^ :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
    Леле бе? Како сум можела на Прити да и‘ ја лупнам вратата? :D :D :D

20. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    ^^Знам дека сме малку офф топик, ама јас се пресмеав на сонов! Нејтири бре! Бујна фантазијо, па ти си била бетер од мене! :D :D

Ма одличен е сонов. Така и фенси ми делува целава собиранка, особено го визуелизирам делот каде имаме лаптоп на маса и Пуфи Цуфи не следи преку скајп а секако и смачканата фаца на Прити :rofl:
    Ах Хипи Хипи! :D

На Neytiri му/ѝ се допаѓа ова.