Изгледа дека сонов е спротивен, ич, ама ич не сум срамежливка, баш напротив зборлеста сум. Инаку ме изнасмеа со сонов.
хааххаахаххаахах, Офи со пушка бе, богами баш ја личи, има да стрела се живо и диво бре инаку прити ја има и таму кај што ја нема така да, таа прва ќе дојде може е сменета на подобро бе, а баш и сакам да ја прашам Спојлер како е да се има секс во џакузи, и тоа со кој друг ако не дадо полумента
Пирамитче мене ми нема рамен во сонување 15 мин да заспијам и цели филмови Старфиш и јас сум за реализирање на сонот ама со сите детали посебно со пушката на Офи А без Притица нема да ни биде интересно иако Хипи не не остави баш долго да уживаме во нејзиното присуство Извинете за офф топик, немојте да ме карате мн
Кого сакате да го запознаете од форумот? Јас сакам да ги запознам сите оние кои се расположени за добра пијанка и јака женска вечер. Журкаа. Дајте луѓе да се организираме, ми се откачва.
Значи не ми се верува, кое мислење сум пропуштила да го прочитам за сонот на Нејтири! Јас го прочитав краткиот во СДК! Е да знаете дека со пушка ќе ви дојдам ако има собиранка Од оние, на дијаболи. Уф ама се изнасмеав
Леле и јас сега го гледам сонот на Нејтири која сцена човече, кои ефекти Фала ти што ме насмеа во оваа, за мене, стресна вечер п.с. не сум плава и косата ми е до под рамења, чисто да си знаеш за во друг сон Многу јако, стварно
Super vi e ideata, zosto ne ja realizirate? Bi sakala da se zaclenev na forumov porano pa da se zblizev so site vas site vie si se znaete pa mene bi mi bilo neprijatno da dojam mozebi drug pat koga ke znam nekoj xD vi posakuvam se najj i sliki se razbira [mod-kirilica:iuixtxly][/mod-kirilica:iuixtxly]
Ама каков друг сон, не сакам сон сакам на јаве пааа Ајде жени да се организираме само после мај, ве молам, имам колоквиуми Офи спремај си ја пушката и тргнувај по сите градови да не собериш сите инаку никогаш нема да се собериме
Па јас мислев, ако не друго, ке организираме маскенбал за 1-ви април, со маски еднакви на нашите кориснички имиња... ама слабо... аа Догодина, здравје
пу, штета навистина, и јас мислев дека ке се собирате за 1-април, и така ке ја имав можноста да видам некои од членките со интересна транформација - преправени во човек.
Добра идејава за 1-во Април, ама како е изводливо да се маскира човек во морска ѕвезда, да ве прашам јас? А? А? Шала на страна, се затоплува, а што се тиче мене би било фино на повидок да имам една весела шетанка/пијанка/запознаванка во парк.
Јас денеска видов девојче маскирано во џиновски молив. Одвај се движеше кутрото, во целиот тој картон, ама се' во име на лепотата. Јас би дошла накитена со трендафили, што да не... малку ќе сум ко погребален венец, ама јбг, во името на Фемина, ќе ризикувам