А вака како за промена да престаневте да го цитирате и да му се обраќате на дотичниот господин? Вака ми стварате дупла работа, да ги бришам и неговите и вашите мислења наменети за него. На темата... Јас одамна велев собиранка да има на пролет, па да седнеме некаде на отворено
ајде сите организирано со автобуси доаѓајте во бт, ке ве чекам заедно со другите феминки од битола, се разбира на ракометно, и од тука одиме на широк сокак на кафенце кое ке го пиеме 2-3 саати најмалку зш тоа е битолска шема кој е за?????
Ха! Ти си среќлија, прашај Офспринг како ке се маскира? Зборувајќи за неа, Офспринг, слободно бриши ги и неговото и моето мислење, не ни забележав дека е Триксонот наш, така да ич не коментирај, само бриши.
Во тој случај, доколку видите некој облечен во црно, тивок, сокриен како мањак, прекриен со црна качулка на главата, не паничете, јас сум, маскиран според никот.
вака јавно да се изјаснам дека сум ЗА фемина собиранка (а во што ке се маскирам вечер... па незнам имам една интересна маска дома па ке размислам )
Па, филмот ми беше инспирација за имево, затоа никот ми е Мајгрл, ама никој нема да знае дека во Веда сум преправена Ќе се чудат сите
Во тој случај, ке го искористиш капчето како средство за идентификација и ке му напишеш од страна која си. (и чија си ако сакаш )
E се пореметив од смеење, мајке ми! Ова имам претчувство дека ни на сон нема да се случи. Прво мислам врбата грозје ќе роди него Росоњерчр да се појави во хеланчиња, па и со кратка маичка Така така Росоњерке, знаеш ти кажав дека во тоа апсолутно се сложувам со тебе Не знам дали личам на Георгина, ама дефинитивно ако се најдиме некогаш, така ќе дојдам облечена Баш некни си купив ново шеширче, чекам прилика да си го прошетам А за Георгина патем кога е веќе спомната во постов, дај мори моме врати се на форумов, недостајеш, гледаш сестри близначки не сонувало момево, можи мателе нешто нашите да се провериме Едит, мене баш ме интересира во Џорџина Спаркс како ќе се преправам. Идеи?
Додека манијачев во дијалектине, ми дојде една идеа да си се собереме со уплата како пензионерите што си шеткаат со автобус по градовиве наши и во дијаспората. Ха! Мајке ми, тоа ни фали. Да живее феминистичкото движење во нашата република.
EПА ОВОЈПАТ ДЕВОЈКИ НАВИСТИНА, НИКОЈ И НИШТО НЕМОЖЕ ДА НЕ ПОПРЕЧИ ВО ПЛАНОТ ДА СЕ СОБЕРЕМЕ!!! НЕМАМЕ ПОВЕЌЕ ОПРАВДАНИЈА ОД БИЛО КОЈ ТИП...НАШЕ Е ДА ЗАКАЖЕМЕ ДАТУМ, ДА ЗИРНЕМЕ ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА НА НЕТ, И ДА СЕ СОБЕРЕМЕ (МАКАР НА ПОЛЈАНА ПОД ВЕДРО НЕБО)!!! Може уште од сега да се почне со `предизборната кампања` за митингот и истовремените избори штанцање промотивни матерјали со добропознатото лого во форма на маички, капчиња, беџови... (ако ништо друго барем да се распознаеме во толпата, ако се најдеме меѓу цивили) Значи, организираме голема собиранка, како што првобитниот договор беше, [ само овојпат да настојуваме да ја реализираме? ] Еве го и (импровизираниот) флаер, кој го скрпив за рекордни 3 минути , и ако добро приметите недостасува ДАТАТА! Но тоа не е грешка при брзање, едноставно чекам да ја договориме и соопштиме официјално! И за крај, морам да го испукам (онака намр`штено и од кејф) Men's not allowed!!! See Ya At The Party Babes!