Ве читам одамна, се зачленив скоро и чат пат пишувам по нешто! Многу сте ми интересни и можам само да замислам колку интересна би била дружбата само имам впечаток дека е за затворен круг феминки
Зошто бре Сеси да пукнеш од смеа, па како ќе се познаеме инаку? Што му фали на името, на место си е (како не бре ), ем вие ми го скративте и сега сум Тренди, во тренд! Да да, ако се доаѓа тогаш дефинитивно ќе очекувам убава дружба и смеа, ама искрено, не сакам да се разочарам, се знае кога многу жени се на куп, немој после разотидувањето да се групираат табори и да се оговара кој како бил облечен, на кој патецот му бил на средина, а кому шишката му била мрсна (добро, јас ќе прокоментирам затоа), затоа феминки внимание, ако се збираме - строго со миени коси или врзете ги со марама крај краева Ќе редактирам за Сеси - нормално дека НЕ СЕ ЛУТАМ ЗА ИМЕТО колку е само смешно, бапско и бедно, ама во тој момент тоа ми текна! Твоето е баш фенси, трај си таму
Божице, собиранката не е во никој случај за затворен круг луѓе Еве Лоли рече дека собата и собира 30 луѓе, ако се надмине бројката на заинтересирани ќе се смени локацијата и готово п.с. Тренди да не ми се налути за името? Тренди ми е убаво, ама Трендафилка Ама така е кога се зачленуваме на брзина, санкер моето поубаво е
И не не озборувајте нас што не доаѓаме Убава ви текна по ЛП да се договарате, зашто да не ви се појават членови со 0 мислења таму, само за да ве видат кои сте или пак, вечните окупатори на четот, тек тогаш ќе имате за што да зборувате
И после моите сонови не се остварувале, абе ај! Леле Сесииии Извини ама не! Јас Марко Поло ќе си го донесам
Леле ама сте злобни, а кој ќе ве задоволи толку жени, зарем не сакате скроз до мадиња? Се пресмеав сонциња
Ахахахахахахахахахаха, Сесиииии Не знам јас за него, ама мене еден дотичен ме канеше на кафе преку ЛП, со романтики, па ако дојде добредошол, 30 жени, мозок ќе му испиеме! А ако дојде Трапалче на пр. кој го памети, ќе вари кафе за сите Инаку, би ве замолила на средбата ако се оствари да уживаме во милозвучниот глас и хитовите на ЈК - Дива!
Па незнам мене јакомие сакаше да ме запознае па ќе му пружам шанса таман Самооо да не се налути Падме
Морам објективно а богами и ептен субјективно да признаам дека се превртев од смеење! Сеси уште еднаш ако ги спомнеш мадињата ќе почнам да му ги замислувам, многу визуелизирам јас, пази ти Мислам - која турлитава, феминки, мадињата на Думбал и Јеца ауууу